Institute Of Business Competitive Intelligence pentru mediul de afaceri din România

BUCURESTI - 27 februarie 2017

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, IT&C, HR, Cursuri

Live site

Institute of Business Competitive Intelligence a fost creat (ianuarie 2017) pentru a oferi elitei mediului de afaceri cele mai bune soluții din Business Competitive Intelligence și Comportament Organizațional. IBCI este un concept al ICSS (liderul românesc în domeniul Business & Competitive Intelligence) și Interactor, companie de consultanță și training în Comportament Organizațional.

Soluțiile IBCI constau în programe de training și servicii de consultanță, proiectate prin transferul unor metode, tehnici și bune practici specifice domeniului Intelligence în practica mediului de afaceri, cu particularizari pe diverse domenii de activitate.

 “Există mai multe definiții ale conceptului de Intelligence în mediul de afaceri, iar una dintre preferatele mele spune că Intelligence gestionează incertitudinea prin evitarea surprizelor și generarea de oportunităti. Ce lider de business nu-și dorește asta?! Nu este magie, ci un domeniu profesional bine determinat, fundamentat teoretic și demonstrat practic, prin care este sprijinit procesul de decizie în afaceri. Corect folosit, poate fi un avantaj competitiv substanțial!”, afirmă Ionuț Corduneanu (ICSS), consultant și trainer în Business/Competitive Intelligence.

 „ Soluțiile IBCI se concentrează atât pe varianta ofensivă, cât și pe cea defensivă a Intelligence în afaceri și sunt livrate de profesioniști experți în domeniile lor de activitate, cu o experiență îndelungată în Intelligence, Business Intelligence și Comportament Organizațional. În plus, latura aplicată din știința comportamentului organizațional permite managerilor să analizeze comportamentul individual și conduce la o înțelegere mai bună a dinamicii relațiilor interpersonale, precum și o coordonare mai eficientă a eforturilor în cadrul organizatiei”, declară Amira Rădulescu, Director al Institute of Business Competitive Intelligence.

 În portofoliul IBCI găsiți singurul curs acreditat din România în acest domeniu (de ICSS), „Expert în Business Competitive Intelligence”, precum și „Competitive Intelligence pentru Top Management”, „Intelligence pentru HR Directors” și alte cursuri, atât în sistem deschis, cât și create și livrate pe specificul unei companii client.

Pentru mai multe detalii, vizitați website-ul IBCI: www.ibci.ro

Despre ICSS

Institute Of Business Competitive Intelligence (IBCI) a fost creat de ICSS și Interactor, pentru a oferi elitei mediului de afaceri cele mai bune soluții din Business Competitive Intelligence și Comportament Organizațional.
IBCI are o echipă multidisciplinara, alcătuita din profesioniști care sunt practicieni și experți în domeniile Intelligence, Business/Competitive Intelligence și Comportament Organizațional, și care și-au oferit expertiză în consultanță și training către companii din Top 100 Forbes, precum și către sute de manageri care se confruntă cu presiuni concurențiale la locul de muncă.

ICSS – Integrated Corporate Security Services, este liderul românesc în domeniul Business & Competitive Intelligence și principală să activitate este oferirea de informații pentru afaceri prin servicii de consultanță sau prin intermediul cursurilor. Cunoștințele și experiență dobândită în lumea afacerilor permit echipei ICSS să ajute companiile care doresc să obțină un avantaj competitiv pe piață să-și securizeze afacerea. www.icssromania.ro

INTERACTOR – este o companie de training și consultanță în Comportament Organizațional. Competențe: Training, Business Development, Organisational Behaviour, Organisational Profiling, Behavior Analysis and Assessment, Employer Branding, Team Diagnosis and Organisational Culture Diagnosis, Talent Management & Succession Planning, Coaching. www.interactor.ro

Taguri: ibci