Webminariile IBR – modificarile codului fiscal

Locul desfasurarii: http://www.ibr-rbi.ro/conferinte/webinarii-codul-fiscal/51

Organizator: Institutul Bancar Roman

Webminariile IBR – modificarile codului fiscal

1. Impozitul pe profit, lector Ioana Roxana Ionescu, expert, Directia legislatie impozite directe, Ministerul Finantelor Publice IN DIRECT - Marti, 31 ianuarie 2012, ora 17:00.A. Principalele modificari legislative introduse prin Ordonanta Guvernului nr. 30/31.08.2011:B. Principalele modificari legislative introduse prin Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 125/30.12.2011:

2. Impozitarea veniturilor nerezidentilor, lector Gabriele Vladaia, expert superior, Directia legislatie impozite directe, Ministerul Finantelor Publice IN DIRECT - Marti, 7 februarie 2012, ora 17:00. Aspecte privind impozitul pe veniturile obtinute din Romania de nerezidenti:- Definitii si comentarii privind rezidenta. Dezvoltari in Ordonanta Guvernului nr.30/2011; - Notiunea de sediu permanent. Obligatia de inregistrare a contractelor de prestari servicii; - Creditul fiscal. Modalitati de acordare a creditului fiscal; - Tratamentul fiscal al veniturilor obtinute din contractul de fiducie; - Coroborarea prevederilor Codului fiscal cu cele ale conventiilor de evitare a dublei impuneri si ale legislatiei Uniunii Europene.Prin aceasta formula, puteti participa la diferite evenimente transmise online, direct din fata unui calculator, fara a fi necesara deplasarea la o locatie anume. Veti vedea si auzi expunerea si veti putea adresa intrebari in scris. Taxa de participare este de 190 lei/persoana pentru un seminar.Ulterior inscrierii, veti primi un cod cu care va veti putea loga in ziua si data seminarului.Pentru inscrieri si informatiiLaura Gheorghe – laura.gheorghe@ibr-rbi.ro0723358177

Despre INSTITUTUL BANCAR ROMAN

Cursurile de formare profesionala continua in sistem de invatamant la distanta (ID) ofera avantajul desfasurarii acestora in teritoriu. IBR organizeaza in prezent astfel de programe in Bucuresti, dar si in centrele zonale asociate - Bacau, Baia Mare, Barlad, Bistrita, Brasov, Braila, Botosani, Cluj Napoca, Constanta, Covasna-Harghita, Craiova, Deva, Focsani, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara.

Confirmare pana la data: 31 ianuarie 2012

Participare: Taxa de participare