S-au prelungit inscrierile la cursurile gratuite din cadrul proiectului 'De la informatie la parteneriat'

BUCURESTI - 26 ianuarie 2010

Comunicat tip General in ONG

Pana la finalul zilei de 27 ianuarie membrii grupului tinta din regiunile Bucuresti-Ilfov, Sud-Muntenia, Sud-Est, Nord-Est se mai pot inscrie la cursurile care incep in data de 1 februarie 2010.

Cursurile organizate in cadrul proiectului 'De la informatie la parteneriat' vor aborda teme precum: transparenta decizionala, accesul la informatiile de interes public, tehnici si instrumente de advocacy, politici publice.

Modalitate de desfasurare:
Programul de formare este compus din doua module: modul in format e-learning si modul in sala de curs pentru a putea crea un cadru cat mai eficient de invatare: pe de o parte in timpul si ritmul propriu iar pe de alta parte prin interactiunea cu ceilalti participanti prin lucru in grupe si prin discutiile directe cu trainerii.

Modulul in format e-learning, cu incepere in data de 1 februarie, se va desfasura pe parcursul a 7 saptamani si NU presupune prezenta fizica a participantilor intr-o sala de curs. In baza unui nume de utilizator si a unei parole, fiecare participant va avea posibilitatea ca in cele 7 saptamani sa acceseze materialele de curs incarcate in sistem de catre trainerii nostri, va participa la seminarii online, va realiza teme si va comunica cu ceilalti participanti prin intermediul platformei de e-learning.

Va asteptam sa incepem impreuna acest modul!

Mai multe informatii depre modulul de formare in sala sau despre calendarul programului de formare pentru regiunea din care faceti parte puteti afla accesand pagina www.transparenta.info, sectiunea Cursuri.

Grupul tinta caruia ne adresam in cadrul acestui proiect este format din:
- membri ai comitetelor sectoriale
- personal al asociatiilor fermierilor si meseriasilor
- personal al asociatiilor IMM-urilor
- personal al asociatiilor profesionale
- personal al camerelor de comert si industrie
- personal al membrilor pactelor regionale pentru Ocuparea Fortei de Munca si Incluziune Sociala
- personal al membrilor parteneriatelor locale
- personal al organizatiilor societatii civile
- personal al partenerilor sociali (sindicate si patronate)

Pentru a va inscrie aveti la dispozitie una din urmatoarele modalitati:
- ne puteti transmite un email la inscrieri@transparenta.info, sau
- puteti completa formularul online de inscriere, accesand www.transparenta.info/formare

Pentru orice informatii suplimentare Malina Neagu, asistent de training, va sta la dispozitie.

Despre Institutul Roman de Training

Proiectul „De la informatie la parteneriat” - Formare pentru intarirea capacitatii de monitorizare si participare la procesul decizional este co-finantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 3. „Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor”, Domeniul major de interventie 3.3. „Dezvoltarea parteneriatelor si incurajarea initiativelor partenerilor sociali si societatii civile”, Apelul de propuneri 41.

Malina Neagu
Asistent de training
E-mail: malina.neagu@transparenta.info
Tel./Fax: 021-3116855, 3116858