S-a lansat noul site INTACT PRODUCTION

BUCURESTI - 16 octombrie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Incepand cu data de 15 octombrie, www.intactproduction.ro isi deschide portile virtuale catre profesionistii din televiziune si advertising, dar si catre pasionatii avizati.

S-a lansat noul site INTACT PRODUCTION

INTACT PRODUCTION urmareste dezvoltarea portofoliului sau de clienti, oferind servicii de inalta calitate si creativitate in domeniul productiei de televiziune, precum si comunicarii multimedia, in advertising sau evenimente speciale.

INTACT PRODUCTION este casa de productie membra a trustului Intact – divizia Media. In mai mult de 13 ani de activitate, Intact Production s-a impus pe piata de televiziune din Romania creandu-si propria identitate prin productiile realizate intern sau in coproductie cu alte case de productie.

Noua versiune a site-ului www.intactproduction.ro este orientata spre business si incearca sa ofere informatii profesionale destinate profesionistilor. Veniti sa aflati cat mai multe despre uriasa capacitate de productie si despre resursele creative oferite de Intact Production, despre experienta companiei si despre marile ei succese de televiziune, despre noutatile de pe sticla si despre ambitiile de viitor ale companiei.

Asadar, aici le gasiti pe toate...de la profesionist la profesionist. Pentru ca meseria de producator de televiziune nu se poate face fara pasiune si dedicare, fara informatii aduse la zi si fara resurse creative.

Noul www.intactproduction.ro speram sa devina un instrument de lucru indispensabil tuturor profesionistilor din televiziune si advertising, dar si pasionatilor avizati.

Enjoy!

Marketing Team

Despre Intact Productio n

Bradndul INTACT PRODUCTION este in prezent sinonim cu divertismentul cu audienta impresionanta, cu originalitatea si indrazneala abordarii - pe scurt, un spectacol complet de televiziune.
Marketing Team
TEL: 021 20 30 234
FAX: 021 20 30 385
office@intactproduction.ro