Office Gifts lanseaza colectia de cosuri cadou pentru Paste 2014

BUCURESTI - 21 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Internet

Catalogul se adreseaza clientilor din mediul corporate, care doresc sa rasplateasca eforturile angajatilor sau sa isi consolideze relatiile cu partenerii, oferindu-le un cadou deosebit. Cosurile noastre includ o selectie de vinuri locale si bauturi fine de import, complementata de dulciuri belgiene de cea mai buna calitate. Pe langa acestea, am introdus in cadourile noastre delicatese pregatite artizanal, care vor satisface gustul oricarui iubitor de ciocolata fina. Cosurile cadou de Paste sunt decorate atent cu produse si motive specifice acestei sarbatori - lumanari, oua si iepurasi de ciocolata, si vin ambalate in in cosuri, tavite impletite, cutii si cufere de carton.

Cosuri Paste

Cosuri Paste

Catalogul Paste 2014 este impartit in 4 linii distincte si acopera o plaja larga de bugete:

1. Linia StandardCosuri Paste elegante si economice pentru o sarbatoare a Pastelui deosebita, cu preturi pornind de la 23 de lei fara TVA.

2. Linia Premium – O combinatie savuroasa si accesibila cu un design modern. Cu preturi pornind de la 60 de lei fara TVA, produsele din linia Premium sunt versatile si pot fi adaptate pentru a respecta schema de culori a firmei sau a evenimentului dumneavoastra.

3. Linia Exclusive – O selectie de arome ce va rasfata si cele mai exigente gusturi. Cosurile cadou din Linia Exclusive au un design rafinat si modern fiind ideale pentru recompensarea angajatilor sau a partenerilor.

4. Linia Elite -  Sofisticat si delicios. Impresioneaza cu un cadou memorabil de Paste ce include praline si trufe considerate a fi cele mai bune din lume, alaturi de whiskey, cognac sau sampanie de renume international.

 

Ofiice Gifts realizeaza orice fel de cos cadou la comanda, in functie de cerintele si bugetul clientului. Contacteaza unul dintre consultantii nostri pentru a primi o oferta personalizata in maximum 24 de ore.

 

Intra pe www.officegfits.ro si profita de reducerea de 5% pentru orice comanda finalizata pana in data de 7 Aprilie.  In plus, Office Gifts ofera discounturi suplimentare in functie de volumul comenzii.

Despre Integrated Corporate solutions

Office Gifts este operat de SC Integrated Corporate Solutions SRL. Obiectul principal de activitate consta in designul, asamblarea si livrare de Cosuri Cadou pentru segmentul corporate. Designerii nostrii au ales cu atentie fiecare dintre produsele folosite in Cosurile Cadou pentru a va oferi o experienta multisenzoriala de neegalat. Ne mandrim cu colectia noastra, impresionanta atat prin estetica, cat si prin gust, livrata in conditii excelente.