Bring IT on

Locul desfasurarii: Sala Pasilor Pierduti, Universitatea "Al. I. Cuza" Iasi

Organizator: Intelinvest Consulting - co-organizator

Cu ocazia implinirii a 20 de ani de existenta a Facultatii de Informatica Iasi, Intelinvest Consulting , in calitate de co-organizator, va invita la editia a doua a evenimentului  BringITon! dedicat promovarii tehnologiilor rezultate din cercetarea IT romaneasca catre mediul business, din data de 17-18 mai 2012, Sala Pasilor Pierduti din Palatul Universitar , Iasi.

 

Organizatorii sunt: Facultatea de Informatica a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, in parteneriat cu Facultatea de Automatica si Calculatoare a Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iasi, Institutul de Informatica Teoretica Iasi, Academia Romana si Intelinvest Consulting.

 

Organizarea evenimentului (http://bringiton.info.uaic.ro/program):

  • Evenimentul va fi organizat in doua etape:
    • o sesiune de postere si demonstratii (17 mai), incheiata cu cocktail si  free networking
    •  si       cea de-a doua, un workshop de prezentari fulger, care targeteaza mediul       business, la care ne face mare placere sa participati, pe 18 mai.

Acest workshop pragmatic va cuprinde o sesiune de prezentari fulger ale proiectelor, la finalul fiecareia, votandu-se de catre publicul prezent (oameni de afaceri, reprezentanti ai institutiilor publice, potentiali investitori) proiectul cu cel mai mare potential de finantare.

 

  • La final vor fi decernate premii pentru proiectele cu cel      mai mare interes de finantare .

 

  • Evenimentul se va incheia cu un cocktail si  free networking.

 

De ce sa participati?

  • Veti avea posibilitatea sa identificati      tehnologii de ultima ora, care prin elementul inovator va pot sustine si      promova afacerea dumneavoastra prin parteneriatele incheiate;
  • Veti putea incheia parteneriate prin      activitatile de networking facilitate in cadrul acestui eveniment;
  • Veti putea sa incheiati acorduri de      colaborare cu facultatile prezente, avand astfel acces preferential la o      larga baza de date a studentilor din mediul IT.

 

 Va invitam sa va inscrieti pe site-ul evenimentului http://bringiton.info.uaic.ro/inscriere-eveniment .

 

Va asteptam cu drag!

Confirmare pana la data: 16 mai 2012

Participare: Taxa de participare