DE 1 IUNIE, PUTETI FI ALATURI DE MIRCEA VINTILA … VOI SI EL, « TOTI INTR-O BARCA « !

BUCURESTI - 1 iunie 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Aflat intr-un turneu de promovare a celui de-al doilea album al sau, « Toti intr-o barca », Mircea Vintila ne vorbeste despre acesta, cu multa simplitate si spontan ca intotdeauna.

DE 1 IUNIE, PUTETI FI ALATURI DE MIRCEA VINTILA … VOI SI EL, « TOTI INTR-O BARCA « !

Intr-un mod deloc surprinzator, fiecare piesa are un subiect diferit, asta inseamna libertate de creatie. Si cele mai multe dintre piesele care apar pe acest album (incepand cu « Barca » si terminand cu « Tinere domn ») exprima mai mult bucuria de a trai, decit dezamagire sau dor. Este un aer de schimbare care pe Mircea Vintila il amuza si il bucura in acelasi timp. Doar vocea sa este neschimbata...

« Dincolo de un anumit punct, nici macar muzica nu imi mai apartine ; parca nu as fi eu. Parca am fi toti la un loc. Brambura.Si ce intelegi, intelegi. Probabil asta inseamna ca versurile imi demonstreaza spontaneitatea. Am melodia, iau microfonul si inregistrez textul peste. Si ceea ce iese de foarte multe ori s-a dovedit a fi de calitate. Dintr-un punct de vedere mult mai personal, o piesa e ca un copil. Tu o cresti. Si uneori ceea ce ai crezut ca o sa fie fantastic, in momentul in care se termina, se dovedeste a fi o mare dezamagire. Si viceversa e perfect valabila ! »


Despre toate acestea (si chiar mult mai multe !) veti avea ocazia sa il intrebati pe Mircea Vintila in persoana daca veti fi pe 1 Iunie, incepand cu orele 17.00, la Hypermarket PIC in Pitesti ! Daca nu, ramane sa ne credeti pe cuvant!

Despre Intercont Music

Intercont Music - prima casa de discuri independenta din Romania
Raluca Deusan
PR Manager
raluca.deusan@intercontmusic.ro