Concurs : Vine Mosu’ incarcat cu un site optimizat

Locul desfasurarii: http://www.facebook.com/iseom

Organizator: International SEO Marketing

Ai un site si vrei sa-l promovezi ?

ISEOM intra in rolul Mosului si iti ofera optimizarea gratuita a site-ului tau.

Cum o obtii ?

Mosu’ stie ca ai fost cuminte dar trebuie sa-l convinga si prietenii tai !

Posteaza pe wall-ul ISEOM un link spre site-ul tau si convingeti prietenii sa-ti dea Like !

Cine strange cele mai multe like-uri, il convinge pe Mosu’ !

Daca nu ai tu un site, da sfoara in tara poate participa un prieten al tau !

Regulament :

Durata concursului : Incepand de acum pana pe 22 decembrie 2010, ora 18. Rezultatele finale vor fi afisate pe 23 decembrie 2010.

Ca sa-si revendice premiul, castigatorul trebuie sa intre in legatura cu noi pana cel mai tarziu la data de 15 ianuarie 2011.

Va fi desemnat castigator site-ul care aduna cele mai multe Like-uri. In cazul in care doi sau mai multi participanti obtin un numar egal de Like-uri, castigator va fi cel care va reusi sa stranga in cel mai scurt timp inca 5 Like-uri.

Pentru a participa trebuie :

- Sa fii proprietarul site-ului propus

- Sa propui un site care nu este integral in Flash

- Sa propui un site legal (fara continut licentios, warez etc.)

Afla mai multe despre premiu

Premiul consta in pachetul de Referentiere Naturala (Organica), ce poate fi consultat la adresa : http://www.iseom.com/oferta.html

Durata de optimizare : 12 luni

Despre INTERNATIONAL SEO MARKETING

Despre International SEO Marketing

International SEO Marketing este o societate specializata in referentierea organica, SEO, link-uri sponsorizate (PPC) si mijloace de promovare web, cu o experienta de mai mult de 5 ani pe piata marketingul online sau mai bine zis marketingul destinat motoarelor de cautare.

International SEO Marketing va propune astfel solutii care doresc sa imbunatateasca interactiunea site-ului atat cu utilizatorii, cat si cu motoarele de cautare dar si servicii de webdesign in cazul in care nu beneficiati inca de un site web. ISEOM va ofera cele mai bune practici de optimizare care vor simplifica indexarea continutului site-lui dumneavoastra si implicit o buna pozitionare in motoarele de cautare.

Confirmare pana la data: 15 decembrie 2010

Participare: Intrare libera