Noriel deschide al 21-lea magazin, la Palas Mall din Iasi

BUCURESTI - 29 mai 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Joi, 31 mai 2012, ora 12:00, Noriel , liderul pietei de retail de jucarii , deschide al 21-lea magazin al retelei si al doilea din Iasi, in Palas Mall.

Deschiderea magazinului Noriel la Palas Iasi, 31 mai 2012.

Deschiderea magazinului Noriel la Palas Iasi, 31 mai 2012.

Pentru deschiderea din 31 mai din Palas Iasi, magazinul de jucarii Noriel a pregatit vizitatorilor sai surprize si atmosfera magica! Pe langa petrecerea de deschidere de joi, intre orele 12:00-16:00, unde vor avea loc activitati de facepainting, modelaj de baloane, jocuri creative, primii 50 de cumparatori vor primi gratuit un voucher de 50 lei pe care il pot folosi pentru achizitionarea de jucarii din magazinul Noriel.

Mai mult decat atat, clientii care cumpara in primele 2 saptamani au 10% reducere la produsele din magazinul de jucarii Noriel.

Magazinele de jucarii Noriel se adreseaza copiilor, dar si parintilor, care gasesc intr-un spatiu dedicat o gama de peste 3.000 de jocuri si jucarii. In magazinul de jucarii Noriel se pot alege de la papusi si accesorii, figurine de actiune, jocuri creative si de constructie pana la jucarii de exterior, produse pentru scoala si jucarii si accesorii pentru bebelusi.

 

Despre Intertoy Zone

NORIEL este retailerul specializat in jucarii, lider al pietei romanesti de profil in principalele orase ale tarii: Arad, Bacau, Braila, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Pitesti, Timisoara. Toate produsele sunt disponibile si in magazinul online www.noriel.ro.