intransylvania    

Comunicate de presa si evenimente pe tema intransylvania

 • intransylvania. IN TRANSYLVANIA – MORE THAN A MUSIC FESTIVAL!

  intransylvania

  Bucuresti - 29 May 2014

  Comunicat de Asociatia Padina Fest

  Între 10 şi 13 Iulie 2014, distracţia se mută la festivalul IN TRANSYLVANIA, în judeţul Brasov, zona turistică Sâmbăta – Draguş din Ţara Făgăraşului. Cu un mix bun de muzică, teatru, activităţi de aventură şi competiţii sportive ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: muzica , festival , distractie , concerte , transilvania , intransylvania

  Vezi toate comunicatele de presa despre intransylvania

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul intransylvania.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la intransylvania. Informatiile despre intransylvania cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul intransylvania, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la intransylvania, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.