Intracom Telecom livreaza conectivitate radio pentru clientii enterprise ai Lintasarta

BUCURESTI - 29 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Live site

Intracom Telecom, un furnizor de sisteme si solutii de telecomunicatii la nivel mondial, a carui subsidiara locala este INTRAROM, a anuntat semnarea unui acord cu Lintasarta, una dintre cele mai mari si importante companii de IT&C din Indonezia, pentru a furniza sistemul sau de acces radio de inalta tehnologie cu conectivitate punct-la-multipunct (PTMP) WiBAS ™ -OSDR împreună cu sistemul de management aferent (uni SM ™).

  Prin utilizarea solutiei WiBAS ™ -OSDR, Lintasarta îsi va exploata capacitătile sale de neegalat, cum ar fi cea mai mare capacitate de transport din industrie, costul competitiv pe Mbit, modulatia 1024-QAM, pentru a reduce si optimiza cheltuielile anuale privind taxele pentru frecvente de operare, pentru a reduce cheltuielile cu închirierea locatiilor si utilizarea mai buna a resurselor radio. 

Intracom Telecom

Mai precis, Intracom Telecom a incheiat un parteneriat cu Netwave, un Integrator de Sisteme indonezian si furnizor de solutii, in vederea instalarii statiilor de bază si terminalelor către Lintasarta. Compania Lintasarta, a selectat sistemul WiBAS ™ -OSDR de la Intracom Telecom in urma unei licitatii internationale, ca urmare a evaluarilor tehnice si a testarii extinse in teren a sistemelor oferite, în scopul de a oferi servicii superioare de conectivitate în bandă largă unui număr tot mai mare de clienti corporate din Indonezia. WiBAS ™ -OSDR va fi utilizat în procesul de modernizare a retelei Lintasarta, în banda de licentiata 10,5 GHz,finalizarea proiectului fiind preconizata la sfârsitul anului.

 Prin utilizarea solutiei WiBAS ™ -OSDR, Lintasarta îsi va exploata capacitătile sale de neegalat, cum ar fi cea mai mare capacitate de transport din industrie, costul competitiv pe Mbit, modulatia 1024-QAM, pentru a reduce si optimiza cheltuielile anuale privind taxele pentru frecvente de operare, pentru a reduce cheltuielile cu închirierea locatiilor si utilizarea mai buna a resurselor radio.

Intracom Telecom, inovand timp de peste doua decenii in domeniul de acces radio, a dezvoltat si implementat cu succes sistemele sale de PTMP care adresează cererii în continuă crestere pentru servicii de acces în bandă largă.

Clientii săi din zone diferite ale lumii, de la Internet Solutions in Africa de Sud, MTS Group din Rusia, Etisalat în Emiratele Arabe Unite si Slovanet din Slovacia sunt unele dintre cele mai recente implementări ale companiei in domeniul solutiilor de acces de tip punct-la-multipunct.

Despre WiBAS ™ -OSDR

Aceasta tehnologie radio este de tip complet outdoor, oferind o tehnologie avansata de conectivitate PTMP în benzi licentiate (10,5 / 26/28/32/42 GHz), livrand o conectivitate exceptională si adresandu-se perfect nevoilor de instalare ale operatorului, necesitand amprenta zero si o implementare rapida cu costuri eficiente pentru conectarea serviciilor de acces de tip fix sau mobil 3G/4G. Aceast produs este implementat pe baza platformei Outdoor Software-Defined Radio (OSDR), care permite, de asemenea, functionarea si în modul punct-la-punct , licentiabil cu o cheie corespunzatoare.

 Despre Lintasarta (www.lintasarta.net)

Lintasarta este una dintre cele mai mari si importante companii IT&C din Indonezia. De la înfiintarea sa, în aprilie 1988, Lintasarta a fost o parte integranta a afacerilor din dinamica piata indoneziana, furnizand servicii de incredere ridicata cum ar fi comunicatii de date, servicii de conectivitate la Internet si informatii de business la nivelul multor regiuni de pe intregul cuprins al tarii. Reputatia sa este recunoscuta printr-un numar mai mare de 1,700 de clienti de tip corporatie precum si prin conectarea cu un numar mai mare de 30,000 de retele folosind o infrastructura moderna bazata pe o platforma de generatie viitoare de retea (Next Generation Network (NGN)). In livrarea serviciilor, Lintasarta este sustinuta de suportul local prezent intr-un numar mai mare de 44 de orase din toata Indonezia.

Despre Netwave

Netwave este un furnizor indonezian de solutii precum si un integrator de sisteme.Printre activitătile majore ale companiei pot fi enumerate cele referitoare la furnizarea echipamentelor de comunicatii de date oferite de principalii furnizori pe piata locala precum si oferta de solutii si servicii integrate pe baza acestora. Solutii Netwave au avut aplicabilitate in multiple sectoare de afaceri ale Indoneziei, cum ar fi cele bancare, financiare, de asigurări dar si organizatii Telecom.

Despre Intrarom S.A.

Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, și-a consolidat în mod constant poziția de vendor important al pietei de telecomunicatii din România, și în prezent are aproximativ 350 de angajați și o suprafață industrială totală de 33.000 mp. Susținută de o infrastructură solidă care are la bază o investiție de 24 milioane de euro, experiența companiei acoperă următoarele linii de business: soluții la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, soluții integrate IT&C pentru sectorul public, aplicații personalizate si solutii pentru utilități și bănci, precum si productia de echipemante de telecomunicații.