IntracomTelecom se alătură Asociației Operatorilor ICT de Comunicatii Competitivi din SUA

BUCURESTI - 20 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Tehnologie

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme și soluții de Telecomunicații, avand ca subsidiara in Romania compania INTRAROM SA, a anunțat astăzi că a devenit un membru asociat al Asociației Operatorilor ICT de Comunicatii Competitivi (CCA - Competitive Carriers Association), care aduce laolaltă aproape o sută de operatori wireless și peste 150 de furnizori din industrie.Competitive Carriers Association

Competitive Carriers Association

 Sunt extrem de încântat că Intracom Telecom s-a alăturat CCA ca nou membru, contribuind cu tehnologia avansată pentru soluțiile 4G small cell backhaul pe care le doresc și de care au nevoie operatorii competitivi 

Steven k.Berry, Presedinte si CEO, CCA

La începutul acestui an, Intracom Telecom a anunțat disponibilitatea Soluției sale FCC Compliant 4G Small Cell Backhaul,  StreetNode™, soluție funcționând în benzile de frecvență 28 GHz și 60 GHz. StreetNode™ este concepută special pentru a răspunde diverselor provocări de implementare la nivelul stradal pe stâlpi de iluminare, în stații de autobuz și pe pereți care incorporează funcții unice precum alinierea automată și zero-touch provisioning. Modulul de operare SDR (Software Defined Radio) permite operatorilor să comute între modul PtP și PtMP fără a necesita nicio modificare de tip hardware sau software. Controlat de un Manager SON (Self-Organizing Network) inteligent, care simplifică provizionarea, asigură disponibilitatea serviciilor și optimizarea automată acestuia. StreetNode™ poate fi conectat la rețea în câteva minute. 

 

 “Sunt extrem de încântat că Intracom Telecom s-a alăturat CCA ca nou membru, contribuind cu tehnologia avansată pentru soluțiile 4G small cell backhaul pe care le doresc și de care au nevoie operatorii nostri competitivi” a declarat Steven K. Berry, Președintele și Directorul Executiv al CCA. “Sunt sigur că membrii noștri vor beneficia de aceste noi servicii și de abordarea inovativă a Intracom Telecom pentru creșterea capacității rețelei.”

 

John Tenidis, Directorul de Marketing al portofoliului de soluții wireless din cadrul Intracom Telecom  a precizat: “Suntem nerăbdători să fim Membrii Asociați ai CCA ca platformă pentru strângerea de feedback valoros de la operatorii regionali în același timp discutând cu aceștia despre nevoile lor actuale în materie de 4G/LTE și tranziția ușoară la rețelele de generație viitoare. Linia de produse conforme cu normele FCC pentru racordarea la rețea a sistemelor de tip Small Cell prin intermediul benzilor de frecvență 60 GHz este ideală pentru utilizările 5G și oferă cea mai înaltă capacitate de pe piață, depășind 1,6 Gbit/s, și acoperă cu succes aplicațiile de interconectare a lățimii de bandă.  

Despre Intrarom S.A.

Despre CCA

CCA este asociația lider național pentru furnizori și jucători wireless competitivi din Statele Unite. Spațiul licențiat de servicii pentru aproape 100 de membri transportatori ai CCA acoperă 95% din țară. Vizitați www.ccamobile.org.
Despre Intracom Telecom

Intracom Telecom este un furnizor global de sisteme și soluții de telecomunicații, care activează de peste 35 de ani pe piață. Societatea dezvoltă soluții inovatoare în domeniile small-cell, transmisiuni wireless și acces wireless de bandă largă, implementând cu succes în întreaga lume sistemele sale radio point-to-point și point-to-multipoint bazate pe cele mai avansate tehnologii IP. Mai mult, societatea oferă un portofoliu competitiv de soluții software generatoarea de venituri pentru operatorii telecom și o gamă completă de servicii IT&C, concentrându-se inclusiv asupra unor domenii precum Big Data, rețele convergente sau cloud computing de tip privat, public sau guvernamental. Compania investește susținut în activitatea de cercetare-dezvoltare, dezvoltând produse de ultimă generație și soluții integrate capabile să asigure îndeplinirea cu succes a cerințelor clienților – peste 100 în mai mult de 70 de țări la acest moment au ales Intracom Telecom pentru tehnologiile sale de ultimă generație. Compania are peste 1.800 de angajați și deține subsidiare în Europa, Rusia și CSI Orientul Mijlociu și Africa, Asia și America de Nord. Pentru mai multe informații, vizitați www.intracom-telecom.com
Despre Intrarom

Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, şi-a consolidat în mod constant poziţia de vendor important al pietei de telecomunicatii din România, şi în prezent are aproximativ 350 de angajaţi şi o suprafaţă industrială totală de 33.000 mp. Susţinută de o infrastructură solidă care are la bază o investiţie de 24 milioane de euro, experienţa companiei acoperă următoarele linii de business: soluţii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, soluţii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicaţii personalizate si solutii pentru utilităţi şi bănci, precum si productia de echipemante de telecomunicaţii.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.intrarom.ro.