INTRAROM si-a prezentat portofoliul wireless la Mobile Innovation Conference

BUCURESTI - 5 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, IT&C, Tehnologie, Institutii Publice

Intrarom a participat in data de 30 martie la Radisson Blu Bucuresti, la a 6-a editie a Mobile Innovation Conference, un eveniment Post Mobile World Conference Barcelona. Evenimentul a fost organizat de publicatia Comunicatii Mobile și a oferit o imagine de ansamblu a industriei de telefonie mobilă și actorii-cheie care operează în România, cât și multinational, care au participat la MWC 2016.

John Tenidis, Manager Wireless Systems and Solutions

John Tenidis, Manager Wireless Systems and Solutions

 Aceste produse radio sunt fabricate în totalitate în Intrarom, in fabrica din Bucuresti Pipera folosind echipamente electronice avansate, cum sunt echipamente cu raze X, scanere de înaltă frecvență, echipamente radio, bancuri de testare, etc. astfel încât acestea să poată atinge un nivel de calitate competitiv pentru toate produsele. 

John Tenidis, Manager Sisteme si Solutii Wireless Intracom Telecom

Acest eveniment a subliniat domeniile specifice de creștere și ultimele evoluții tehnologice ale infrastructurilor de generație avansata, precum si servicii.  În acest context, John Tenidis Wireless Systems & Solutions Manager de la Intracom Telecom a prezentat produsele și soluțiile Intracom Telecom lansate recent, care se integreaza in conceptul de Smarter Connected Societies (Societati conectate in mod inteligent).

Prezentarea a evidențiat soluțiile wireless complet outdoor ale caror produse sunt fabricate in România, la INTRAROM, printre care: WiBAS ™ OSDR ce functioneaza in banda de frecventa de 42GHz, solutia compacta pentru sector residential -  WiBAS ™ Connect * , Streetnode™ -V60  , UltraLink ™ -FX80.  Aceste echipamente radio compacte definite software, reduc investițiile operatorului și complexitatea operaționala folosind cele mai avansate tehnologii testate déjà in teren, atingand și chiar depășind nivelul de performanță cerut de aplicațiile moderne de acces wireless și de backhaul.

"Aceste produse radio sunt fabricate în totalitate în Intrarom, in fabrica din Bucuresti Pipera folosind echipamente electronice avansate, cum sunt echipamente cu raze X, scanere de înaltă frecvență, echipamente radio, bancuri de testare, etc. astfel încât acestea să poată atinge un nivel de calitate competitiv pentru toate produsele. Ele sunt livrate către clienții finali din întreaga lume și sunt destinate a fi instalate în medii foarte versatile pentru situatii in care temperaturile pot varia de la -50 ° C până la + 50 ° C ", a declarat John Tenidis, Manager Sisteme Wireless și Soluții de la Intracom Telecom.

El a prezentat de asemenea si o gama larga de solutii software avansate pentru telecomunicatii, cum ar fi solutii Network Function Virtualization (Virtualizarea Functiilor de Retea), precum si un cadru mai larg reprezentat de solutii Iot, care pun accentul pe deservirea necesitatatilor oraselor inteligente.

 

 

Despre Intrarom S.A.

Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, şi-a consolidat în mod constant poziţia de vendor important al pietei de telecomunicatii din România, şi în prezent are aproximativ 350 de angajaţi şi o suprafaţă industrială totală de 33.000 mp. Susţinută de o infrastructură solidă care are la bază o investiţie de 24 milioane de euro, experienţa companiei acoperă următoarele linii de business: soluţii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, soluţii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicaţii personalizate si solutii pentru utilităţi şi bănci, precum si productia de echipemente de telecomunicaţii.