Intrarom și Genesys primesc premiul “Best Technology Solution Provider for Banking Sector”

BUCURESTI - 5 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, IT&C, Tehnologie

Intrarom, filiala românească a Intracom Telecom, a anunțat astăzi că, împreună cu partenerul său american Genesys, leader de piață în omnichannel customer experience și soluții pentru Contact Centers, au primit premiul pentru „Best Technology Solution Provider for Banking Sector”. Ceremonia de premiere a fost organizată în perioada celei de a 8-a ediție a Romanian Contact Center Awards în București, un eveniment est european de anvergură, care se adresează industriei de Customer Care.

Intrarom și Genesys primesc premiul “Best Technology Solution Provider for Banking Sector”
 Intrucât experința clientului continuă să devină un factor cheie de diferențiere, Intrarom crede cu tărie în faptul că viitorul sectorului bancar stă în combinarea dintre tehnologiile inovatoare și capitalul uman așa încât să poată furniza o experiență bancară unică 

Magda Mischie, Marketing & Communications DirectorÎn ultimii trei ani, Intrarom și Genesys au implementat cu success Platforma Genesys Customer Experience pentru unele dintre cele mai mari organizații din sectoarele de telecomunicații și de banking, mărind lista de clienți  mulțumiți dintr-o  gamă vastă de industrii și verticale din România.

Întrucât cerințele din domeniul bancar continuă să crească, Intrarom și Genesys si-au concentrat activitatea în mod strategic pe cererea de tehnologii inovatoare din partea băncilor, care pot să fie implementate si integrate ușor pentru a furniza experiențe unice  prin intermediul fiecărei interacțiuni cu clientul, touchpoint și canal, reducând costurile și gestionând mai bine respectarea reglementărilor.

 „Furnizarea unor experiențe extraordinare și a satisfacției clientului sunt moduri prin care băncile și companiile de asigurări pot să se deosebească într-un mediu din ce în ce mai competitiv”, Dl. Apostolos Kemos, Director de Vânzări în cadrul Genesys. „Soluțiile oferite de către Genesys ajută companiile și organizațiile să se angajeze față de clienți pe toate canalele de voce, digitale și touchpoint și, mai important decât atât, să se adreseze nevoilor lor unice.”

 „Suntem onorați să primim premiul „ Best Technology Solution Provider for Banking Sector”. Intrucât experința clientului continuă să devină un factor cheie de diferențiere, Intrarom crede cu tărie în faptul că viitorul sectorului bancar stă în combinarea dintre tehnologiile inovatoare și capitalul uman așa încât să poată furniza o experiență bancară unică”, a afirmat doamna Magda Mischie, Director Marketing & Communications în cadrul Intrarom.

Premiile câștigate de Intrarom și Genesys în domeniul Contact Centers din România includ : Best Partnership (2013), Best Technology Solution Provider for Telco Sector (2014) și Best use of technology for Telekom România (2015)

Despre Intrarom S.A.

Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, şi-a consolidat în mod constant poziţia de vendor important al pietei de telecomunicatii din România, şi în prezent are aproximativ 350 de angajaţi şi o suprafaţă industrială totală de 33.000 mp. Susţinută de o infrastructură solidă care are la bază o investiţie de 24 milioane de euro, experienţa companiei acoperă următoarele linii de business: soluţii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, soluţii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicaţii personalizate si solutii pentru utilităţi şi bănci, precum si productia de echipemente de telecomunicaţii.