Curs autorizat CNFPA in Craiova: INSPECTOR SSM, 26 martie - 6 aprilie

Craiova - 21 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Sanatate, HR

SC INTRATEST SRL, furnizor de servicii de formare profesionala initiala si continua, organizeaza in perioada 26 martie - 6 aprilie 2012, in Craiova, cursul INSPECTOR IN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA - autorizat CNFPA, cod COR 325723.

Cursul INSPECTOR IN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA trateaza problema securitatii si sanatatii in munca in conformitate cu Legea 319/2006, HG 1425/2006, Legea 307/2006, s.a. Se vor discuta aspecte practice care apar in diferite sectoare de activitate ale economiei, in conformitate cu postul de lucru al fiecarui cursant.

Cursul este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si se finalizeaza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Mai multe detalii si inscriere pe www.intratest.ro

Curs autorizat CNFPA in Craiova: INSPECTOR SSM, 26 martie - 6 aprilie
 Securitatea si sanatatea in munca reprezinta ansamblul de activitati institutionalizate avand ca scop asigurarea celor mai bune conditii in desfasurarea procesului de munca, apararea vietii, integritatii fizice si psihice, sanatatii lucratorilor si a altor persoane participante la procesul de munca.

extras din STANDARDUL OCUPATIONAL

Daca sunteti in cautarea unei solutii pentru a nu mai avea probleme cu securitatea si sanatatea in munca, atunci puteti alege cursul INSPECTOR IN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA (cod COR 325723) oferit de compania Intratest.

Acesta va avea loc in perioada 26 martie - 6 aprilie in Craiova.

Obiectivele generale ale cursului sunt insusirea si actualizarea urmatoarelor competente de catre cursanti: Cadrul legislativ in vigoare; Organizarea activitatii de prevenire si protectie a accidentelor de munca; Elaborarea documentelor necesare activitatii de prevenire si protectie a accidentelor de munca; Actiuni ce trebuie intreprinse in caz de urgenta: planuri de urgenta, de evacuare si de prim ajutor; Evidente si raportari in domeniul securitatii si sanatatii in munca; Evaluarea riscurilor.

Se vor discuta aspecte practice care apar in diferite sectoare de activitate ale economiei, in conformitate cu postul de lucru al fiecarui angajat. Cunoscand bine toate aceste detalii se vor evita accidentele de munca, iar procedura birocratica  de securitate si sanatate in munca va deveni mai prietenoasa.

Pentru cei care doresc cursul de 40 ore (nivel baza) acesta se va tine in prima parte - in perioada 26 - 30 martie, urmand ca aceia care opteaza pentru cursul de 80 ore (nivel mediu) sa continue in perioada 2 - 6 aprilie 2012.

Despre Intratest

Misiunea noastra este sa contribuim la succesul clientilor nostri prin:
o Managementul adecvat al resurselor umane
o Pregatirea continua in domenii de interes specific
o Suportul tehnic pentru accesarea fondurilor europene

Viziunea noastra este sa devenim o societate din ce in ce mai performanta, cu o echipa tanara care sa ne permita sa progresam pas cu pas in fiecare dintre cele trei mari domenii in care ne angajam eforturile - formare profesionala, consultanta fonduri si resurse umane

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/intratest/curs-autorizat-cnfpa-in-craiova-inspector-ssm-26-martie-6-aprilie