Cursuri EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE si MANAGER PROIECT - autorizate CNFPA

BUCURESTI - 8 aprilie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Industrie

INTRATEST organizeaza in perioada 11 - 22 mai 2011, la Rin Grand Hotel**** din Bucuresti, cursurile EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE si MANAGER DE PROIECT. - autorizate CNFPA.
Invitat: dna. CRISTINA IOVA - Director General al Autoritatii de Management Dezvoltarea Resurselor Umane 2005 - 2010.
Cursurile sunt bazate pe practica si lucru in echipa, astfel incat nevoile fiecarei organizatii sa fie dezbatute.

Cursuri EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE si MANAGER PROIECT - autorizate CNFPA
 Accesarea fondurilor structurale si implementarea cu succes a proiectelor europene reprezinta in prezent principala cale de crestere a companiilor romanesti si a economiei nationale in ansamblul ei. 

echipa INTRATEST

INTRATEST, firma initiatoare a standardului ocupational de Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, va invita sa participati la cursurile de „EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE” cod COR 241948 si  „MANAGER PROIECT” cod COR 241919.

 

Cursurile sunt autorizate de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin organismul abilitat (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) si de Ministerul Educatiei Nationale conform OG 129/2000

 

LECTORI DE EXCEPTIE:

- Cristina IOVA – director general Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AM POSDRU) in perioada 2005–2010

- Diana IONESCU – evaluator independent POSDRU si PODCA

Lectorii sunt specializati si dispun de un portofoliu convingator de proiecte care au beneficiat de finantare.

 

IMPORTANT! Cursantii se pot prezenta cu proiecte in curs de realizare, pentru a primi consultanta din partea lectorilor.

 

Programa propusa de INTRATEST se desfasoara in doua etape:

1)      Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene (24 h + 60 h)

2)      Manager proiect

 

 Cursul  EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE are un numar de 24 ore (teorie si practica), iar tematica va cuprinde (fara a se limita la acestea):

    Care sunt programele de finantare prin care puteti obtine bani europeni nerambursabili pentru nevoile de dezvoltare a institutiei si ce sanse aveti?Care sunt pasii pentru obtinerea unei finantari nerambursabile?Cum completam o cerere de finantare?Ce implica din partea institutiei gestionarea unui proiect finantat din fonduri structurale?Se va lucra pe baza Ghidului Solicitantului, se vor prezenta Exemple de buna practica.

 

Cursul EXPERT ACCESARE FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE se continua cu MANAGER PROIECT, tematica ce va raspunde urmatoarelor problematici:

    Stabilirea scopului proiectului; Stabilirea cerintelor de management integrat a proiectului; Planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului; Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiec; tManagementul riscurilor; Managementul echipei de proiect si managementul comunicarii in cadrul proiectului; Managementul calitatii proiectului.

 

Taxa de instruire pentru ambele cursuri este de 2399 RON (scutit de TVA conform O.G. 129/2000). Cursurile se organizeaza in perioada 11 – 15 mai 2011 (Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene) si 16 – 22 mai 2011 (Manager proiect) in Bucuresti – Rin Grand Hotel.

 

Se poate opta si pentru urmarea unui singur curs la tarifele de 1299 RON (scutit de TVA conform O.G. 129/2000) Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, respectiv 1499 RON (scutit de TVA conform O.G. 129/2000) Manager proiect.

 

Despre Intratest

Misiunea noastra este sa contribuim la succesul clientilor nostri prin:
o Managementul adecvat al resurselor umane
o Pregatirea continua in domenii de interes specific
o Suportul tehnic pentru accesarea fondurilor europene

Viziunea noastra este sa devenim o societate din ce in ce mai performanta, cu o echipa tanara care sa ne permita sa progresam pas cu pas in fiecare dintre cele trei mari domenii in care ne angajam eforturile - formare profesionala, consultanta fonduri si resurse umane