Ai o afacere? InZonaTa te ajuta sa vinzi cui trebuie! Oferta speciala in luna Iunie!

BUCURESTI - 22 mai 2013

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Live site

Aveti oferte speciale pentru copii ? In luna Iunie , pentru promovarea acestora, InZonaTa va vine in ajutor cu cel mai mic comision de pe piata! Doar luna aceasta puteti incepe colaborarea cu InZonaTa la un comision de 5% din vanzari!

Promovarea prin site-urile de reduceri presupune o investitie  raportata la rezultat, insa comisionul practicat  de cele mai multe ori ajunge pana la 50%, iar reducerea  pe care dvs. trebuie sa o oferiti reduce posibilitatea de a avea un profit substantial in urma campaniei. Deoarece credem in oferte speciale si nu in discounturi falimentare, InZonaTa va propune o modalitate de promovare eficienta pentru afacerea dvs.

Creati-va cont de persoana juridica pe InZonaTa si semnati contractul de colaborare pana in iunie inclusiv, iar pentru toate ofertele pentru copii promovate in luna iunie, veti beneficia de cel mai mic comision de pe piata:  DOAR 5% din vanzarile efectuate prin noi! Ofertele dvs.speciale vor fi promovate geo-targetat catre posibili clienti din baza noastra de date de peste 300.000 utilizatori si pe diverse canele de marketing: facebook , google ads, foursquare, advertoriale, flyere, spoturi radio, concursuri etc. Mai multe informatii despre promovarea ofertelor dvs. speciale prin InZonaTa, gasiti aici: http://www.inzonata.ro/marketing-online

Insa ce trebuie sa faceti ca afacerea dvs. sa beneficieze de aceasta promovare cu un comision de DOAR 5% din vanzari?

1. Va creati cont de persoana juridica pe InZonaTa: http://www.inzonata.ro/persoana-juridica/despre-noi

2. Descarcati contractul din contul creat, il semnati si il trimiteti scanat pe office@inzonata.ro

3. Introduceti ofertele dvs. Speciale pentru copii pe site, iar dupa aprobare incepem promovarea lor in zonele de interes ale afacerii dvs.!

Portalul InZonaTa are ca scop promovarea ofertelor speciale, reducerilor si promotiilor, astfel incat membrii nostri sa gaseasca ofertele pentru serviciile si produsele care ii intereseaza, din zona in care locuiesc sau muncesc. Iar prin sistemul punctelor de fidelitate oferim membrilor nostri posibilitatea de a beneficia gratuit de ofertele active pe site! Dorim sa evidentiem faptul ca InZonaTa nu este un site de reduceri falimentare, ci un portal de oferte speciale promovate prin marketing geo-targetat. Dezvoltam constant strategii de fidelizare a membrilor si atragere de noi abonati. Participam la evenimente precum Baby Boom, Campionatul de Gatit in Aer Liber sau Targul de Turism si lansam concursuri in parteneriat cu MOVIEPLEX, Opera Romana, Pro FM Romania, Totul despre mame,  Ideal Mariaj, Comunitatea NN, Mixtopia, Florin Grozea etc.

Printre clientii nostri se numara: F64, MOVIEPLEX, Produse Preferate, Movie VIP Caffe, Jolie Shop, Club 99, Joy Silver, El Grande Comandante, Centrele de Remodelare Glamour, Bamboo Fitness, Kids Party by NoSurprises, Editura Curtea Veche, magazinele ETIC si multi altii.

Despre OSF Global Services

www.InZonaTa.ro - primul site de oferte speciale si marketing geo-targetat din Romania. InZonaTa are ca principal scop promovarea ofertelor speciale, reducerilor si promotiilor, astfel incat vizitatorii sa gaseasca ofertele pentru serviciile si produsele care ii intereseaza, din zona in care locuiesc sau muncesc, prin localizarea pe Goolge Maps.

Taguri: copiiofertaafacereiunie