Serviciu profesional de inscriere in directoare

BUCURESTI - 16 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Internet

Cu ocazia lansarii site-ului si serviciului profesional de inscriere in directoare www.inscrieredirectoare.ro, oferim pana la sfarsitul lunii noiembrie un discount de 20% pentru toate comenzile primite.

Serviciu profesional de inscriere in directoare

Una dintre metodele ieftine si eficiente de promovare a unui site web o reprezinta inscrierea in directoare web. Acest procedeu inseamna practic obtinerea de link-uri catre paginile site-ului, lucru care duce la dobandirea unei pozitii cat mai bune in motoarele de cautare. Pentru a avea succes in mediul online nu este suficienta doar crearea unui site. Se recomanda inscriere profesionala in directoare, deoarece venim cu numeroase avantaje fata de restul serciciilor care se gasesc in mediul online. In primul rand, pana la sfarsitul lunii noiembrie oferim o reducere de 20% pentru toate comenzile primite, acest lucru se obtine prin introducerea codului promotional RO20, in formularul de comanda.

Alte avantaje oferite:

Perioada de inscriere este la alegere incepand de la 10 zile pana la 6 luni. Inscrierea in directoare pe o perioada scurta de timp nu este indicata, avand riscul de a fi interpretata ca spam de cel mai folosit motor de cautare si anume Google.

Se trimit rapoarte saptamanale de inscriere bine detaliate. In cazul in care nu s-a putut realiza inscrierea in unele directoare, se specifica acest lucru. Suplimentam cu alte directoare pentru a respecta si onora comanda clientului.

Inscrierea in directoare are loc manual. Nu se folosesc softuri sau alte programe de inscriere automata, doar manual se poate realiza o inscriere corecta.

Furnizam gratuit propria noastra lista de directoare care se poate accesa la http://www.listadirectoare.ro. Lista este actualizata in functie de inscrierile facute iar directoarele sunt sortate dupa diverse criterii seo. Pe prima pagina a site-ului se poate vedea in dreptul fiecarui pachet lista directoarelor in care se face inscrierea. Important este ca pastram o lista updata, urmarind regulile de inscriere ale directoarelor si functionalitatea acestora.

Apeland la serviciul Inscrieredirectoare.ro, ve-ti putea obtine un loc mai bun in Google si de asemenea mai multi vizitatori din partea directoarelor care aproba listarea site-ului respectiv.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ionita-ana-maria-pfa/serviciu-profesional-de-inscriere-in-directoare