IP Devel va demonstra avantajele competitive ale Romanei in outsourcing la CeBIT 2005

BUCURESTI - 1 martie 2005

Comunicat tip General in IT&C

IP Devel, lider pe piata romaneasca a serviciilor complexe de IT outsourcing, va participa, in perioada 10 – 16 martie 2005, la cel mai mare targ European de IT, comunicatii, software si servicii, CeBIT 2005, Hannovra. Acest eveniment se impune pe plan mondial ca principala platforma de promovare a outsourcingul-ului IT&C.

In cadrul prestigiosului eveniment, IP Devel urmareste atat consolidarea pozitiei sale pe piata internationala de outsourcing cat si promovarea Romaniei ca destinatie ideala pentru externalizarea de servicii complexe de IT. Acest al doilea obiectiv al participarii noastre se inscrie in traditia companiei de promovare a culturii romanesti de IT&C. Managementul IP Devel crede in puterea companiilor locale de IT de a crea si a impune imaginea Romaniei pe piata internationala ca mediu atractiv de afaceri, in special in domeniul offshoring-ului si nearshoring-ului de servicii de specialitate.
In cadrul evenimentelor de specialitate organizate in ultimii ani la Cebit, s-a remarcat reorientarea catre promovarea relationarii la nivel B-to-B si crearea unui mediu propice exploatarii solutiilor complexe de IT. Urmand aceasta tendinta, IP Devel este implicat in proiectul Arca Nova “Sa punem impreuna bazele unor noi parteneriate de afaceri”. Acest eveniment este parte a proiectului pan-european “ARCA NOVA”, in cadrul initiativei de sprijin pentru dezvoltarea si consolidarea schimburilor economice si generarea unui climat favorabil pentru realizarea parteneriatelor de afaceri. Proiectul mentionat este deschis tuturor firmelor care opereaza in domeniile tehnologiei informatiei si telecomunicatiilor.
“Proiectul Arca Nova se inscrie in strategia companiei IP Devel de diversificare a canalelor de promovare si exploatare a noilor oportunitati de afaceri. Expansiunea continua a pieţei romanesti de IT outsourcing precum şi recunoasterea competitivitatii companiilor romanesti din domeniul serviciilor si produselor software, atrage progresiv atentia firmelor interesate din intreaga lume spre Romania. In acest context, putem vorbi de o tendinta de impunere a companiilor romanesti ca destinatii favorite pentru outsourcing.
Outsourcing-ul se afla in centrul atentiei industriei mondiale de IT&C, realitate evidentiata si de faptul ca acest domeniu va fi reprezentat pentru prima data la CeBIT 2005, intr-un stand separat, in cadrul categoriei de “Business Processes”. Scopul imediat este acela de a expune la maxim beneficiile acestui nou sector asupra pietelor verticale, fapt ce ne permite prezentarea optima a pachetului de servicii complexe de IT pe care IP Devel il ofera.
Liderii internationali in outsourcing vor fi prezenti la CeBit impreuna cu reprezentantele nationale ale tarilor consacrate in domeniu, fapt de demonstreaza interdependenta dintre modul in care este perceput vendorul de outsourcing si imaginea tarii de origine. Cu ocazia participarii la Cebit 2005, se autoimpune ca obiectiv pentru noi, aportul la construirea si consolidarea imaginii pozitive a industriei romanesti de IT.” a declarat Laurentiu Trocan, Sales Director, IP Devel.
La CeBIT 2005 Hanovra, IP Devel va fi prezent alaturi de celelalte companii romanesti in Standul National: Hala 8, Pavilion B15, Stand 12.

Despre IP Devel

Despre IP DEVEL

IP Devel este lider pe piata romaneasca a serviciilor complexe de IT outsourcing. Succesul acestei companii dinamice se bazeaza deopotriva pe strategia de afaceri orientata exclusiv spre servicii de outsoucing - unica in Romania, cat si pe capacitatea echipei de a solutiona cele mai noi, inovatoare si pasionante proiecte la nivel mondial. Incepand din 2000, IP Devel a furnizat clientilor sai din Asia, America de Nord si Europa peste 300 de solutii software personalizate, inregistrand o crestere anuala semnificativa.
IP Devel este certificat ISO 9001:2000 si in curs de certificare CMM Level 4. Intreaga activitate IP Devel este orientata spre satisfacerea nevoilor clientilor si promovarea culturii IT&C din Romania.

IP Devel, Comunicare
Telefon: 212.70.20

media@ipdevel.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ip-devel/ip-devel-va-demonstra-avantajele-competitive-ale-romanei-in-outsourcing-la-cebit-2005