Cauta primul numar al revistei Merlin!!!

BUCURESTI - 31 martie 2005

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Merlin, dragonelul albastru, te invita sa descoperi lumea fantastica in care traieste. Benzi desenate, jocuri, enciclopedii, toate te asteapta in numarul din aprilie al revistei “Merlin”.

Cauta primul numar al revistei Merlin!!!


- Merlin este inca mic si mai are multe de invatat pana sa devina marele vrajitor despre care am auzit cu totii. Cronicile din paginile revistei iti vor dezvalui aventurile sale extraordinare. In primul episod ii vei cunoaste pe parintii lui Merlin si pe motanul Roz, care traiesc la curtea regelui Uther si a reginei Igraine.
- O colectie de scrieri vechi de cand lumea, dar pline de intelepciune – povestile Vechiului Testament, sub forma de benzi desenate, Iti vor aduce aminte de copilaria lumii.
- Regulile bunelor maniere pot fi destul de sacaitoare uneori, mai ales atunci cand nu-ti amintesti exact ce trebuie sa faci. Te vom ajuta cu exemple practice sa-ti insusesti cateva astfel de reguli.
- Merlin este foarte activ si curios. In ultima vreme a devenit tot mai interesat de calculator, dar, din pacate, nu prea stie sa-l foloseasca. Asa ca s-a hotarat: va invata singur-singurel. Urmareste aventurile lui si in scurt timp calculatorul nu va mai avea secrete nici pentru tine! In primul numar vei afla cate ceva despre compenente.
- Pe langa toate acestea, in paginile revistei vei gasi jocuri interesante si o enciclopedie, de unde poti afla o multime de lucruri noi.

Revista “Merlin” este disponibila la punctele de difuzare a presei din toata tara.
Despre ISA MULTIMEDIA

ISA MUltimedia
Prezentari & Cursuri & Web Design & Animatii 2D/3D
Camelia Iftimie

marketing@isa.ro