ECDL tutor – CD ROM multimedia acredidat

Campina - 18 aprilie 2005

Comunicat tip General in IT&C

ECDL tutor - noul produs software lansat de ISIS M3 -
este primul CD – ROM multimedia complet ce contine toate cele sapte module incluse in programa ECDL versiunea 4.0 si reprezinta un mediu virtual prin intermediul caruia fiecare utilizator poate urma cursurile de instruire intr-un ritm propriu.

ECDL tutor – CD ROM multimedia acredidat

ECDL – European Computer Driving Licence (Permisul European de Conducere a Calculatorului) este cel mai raspandit program de certificare a aptitudinilor de operare pe calculator recunoscut la nivel international in peste 135 de tari.

ECDL tutor include peste 500 de animatii insotite de explicatii sonore si informatii text detaliate, iar la sfarsitul fiecarui modul utilizatorul are posibilitatea testarii cunostintelor acumulate. CD – ROM –ul este acreditat de Fundatia ECDL Romania si reprezinta o solutie ideala pentru pregatirea la domiciliu a celor interesati sa obtina un nivel de cunostinte standard in operarea pe calculator.

ECDL tutor reprezinta cea mai eficienta metoda de asimilare a notiunilor fundamentale pentru domeniul IT, interactivitatea, modularitatea si folosirea elementelor multimedia asigurand realizarea unui proces de invatare cat mai intuitiv.

Pentru mai multe detalii despre acest produs puteti accesa pagina http://www.isism3.ro/ECDLtutor

Despre ISIS M3

Despre ISIS M3:
ISIS M3 este o companie cu capital integral privat romanesc, infiintata in 2001, in scopul proiectarii, dezvoltarii si implementarii de solutii software care sa acopere nevoile tot mai diverse ale mediului de afaceri. Parteneriatul cu Microsoft certifica calitatea produselor si serviciilor oferite, ISIS M3 realizand solutii complete de business menite sa conduca la cresterea productivitatii si eficientei organizatiilor si la imbunatatirea continua a acestora.

Pentru mai multe informatii:
Iulia Oancea
PR Manager
0244.336968iulia.oancea@isism3.ro