Noua gama de camere foto la getmobile.ro

BUCURESTI - 21 ianuarie 2008

Comunicat tip General in IT&C

getmobile.ro anunta extinderea portofoliului sau cu gama de camere foto digitale.
Produsele, care incepand de astazi se regasesc in oferta magazinului online, poarta garantia de calitate a liderilor in domeniu, Sony, Panasonic si Nikon.

Noua gama de camere foto la getmobile.ro

Disponibile de astazi, produsele sunt destinate atat utilizatorilor amatori care isi doresc portabilitate si fotografii de o calitate ridicata, cat si utilizatorilor profesionisti care au nevoie de cele mai complexe solutii de fotografiere, fara compromisuri. Sony, Panasonic si Nikon, furnizorii produselor din gama camerelor digitale, sunt printre primii 5 producatori de top la nivel mondial, prezenta lor in oferta getmobile.ro completand astfel portofoliul produselor de marca deja prezente aici.

Prin lansarea acestei game dorim sa raspundem solicitarilor clientilor nostri si sa completam portofoliul de solutii exclusiv mobile, pe care magazinul nostru le ofera. Totodata, dorim sa raspundem cerintelor celor mai exigenti clienti, dar si celor care fac primii pasi in lumea fotografiilor digitale.

Despre IT Republic S.R.L.

Despre getmobile.ro
getmobile.ro este primul magazine online din Romania care ofera exclusiv produse IT si electronice mobile.
In oferta noastra se gasesc branduri de renume, cu produse dedicate celor mai exigente cerinte dar si din zona celor cu preturi accesibile.
Pentru mai multe detalii va rugam accesati www.getmobile.ro.

Echipa,
getmobile.ro
office@getmobile.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/it-republic-s-r-l-/noua-gama-de-camere-foto-la-getmobile-ro