Cum stopam scurgerile de informatii confidentiale din interiorul companiei?

BUCURESTI - 8 noiembrie 2010

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Banci / Asigurari, IT&C, Sanatate, Tehnologie

It Secure Pro va participa miercuri 10 noiembrie 2010 la Conferinta pe teme de Securitate Informatica gazduita de Agora Media cu o prezentare avand titlul "Cum stopam scurgerile de informatii confidentiale din interiorul companiei?".

Exista statistici care vorbesc despre faptul ca:

- angajatii petrec zilnic mai mult de o ora pe zi vizitand pagini de Internet care nu au legatura cu activitatea in care sunt implicati

- 90% dintre atacurile cibernetice exploateaza brese de securitate care sunt deja remediate si pentru care exista disponibile patch-uri

- angajatii genereaza in jur de 70% dintre incidentele de securitate informatica

- 75% dintre managerii intervievati au declarat ca au avut pierderi de device-uri externe, majoritatea continand informatii confidentiale

Sunt date ingrijoratoare, tocmai de aceea ne-am propus sa promovam produse software care sa rezolve aceste probleme, sa reduca scurgerile de informatii cu caracter confidential din interiorul companiilor.

Va invitam sa descoperiti oferta noastra participand la conferinta Agora Media. Pentru relatii suplimentare si inscrieri: http://www.agora.ro/conferinta/securitate-0

Despre IT SECURE PRO SRL

It Secure Pro ofera clientilor sai produse software pentru monitorizare angajati, controlul device-urilor si al aplicatiilor, managementul patch-urilor, compliance, IT risk, etc. Acestea sunt doar cateva exemple de solutii software oferite prin intermediul http://www.itsecurepro.com si http://business-software.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/it-secure-pro-srl/cum-stopam-scurgerile-de-informatii-confidentiale-din-interiorul-companiei