LANSARE DE PRODUS: Spector Server - software pentru monitorizare servere

BUCURESTI - 10 august 2009

Comunicat tip General in IT&C

Prin intermediul IT SECURE PRO, SpectorSoft lanseaza si in Romania (in acelasi timp cu lansarea din SUA) Spector Server pentru monitorizarea serverelor din cadrul companiei dvs!

Aveti servere gazduite in data centere din afara companiei?

Aveti servere a caror administrare este efectuata de firme de outsourcing IT?

Doriti sa stiti care dintre administratorii dvs au facut modificari in setarilor serverelor?

Incepand de astazi, cu ajutorul Spector Server veti putea avea o oglinda a tuturor activitatilor desfasurate pe serverele companiei dvs.

Veti putea astfel avea informatii despre toate accesarile serverelor de catre persoanele abilitate, toate configurarile si setarile efectuate de aceste persoane in aplicatiile care ruleaza pe respectivele servere, toate modificarile efectuate in registrii. Avand la baza cele mai premiate (la nivel mondial) solutii de monitorizare a calculatoarelor, produse de SpectorSoft, Spector Server poate inregistra toate tastele apasate, paginile de internet vizitate, cautarile on-line, programele lansate, fisierele transferate, documentele accesate. Cu siguranta ca nu putea lipsi partea de capturi de ecran, astfel incat sa puteti vedea nu numai ce activitati s-au desfasurat, dar si in ce ordine.

Spector Server ruleaza pe orice editie de Windows Server 2008 (inclusiv 64-bit), Windows Server 2003, Windows Essential Business Server, Windows Small Business Server, Windows 2000 Server

Cu un impact minim asupra performantelor sistemului (nu ruleaza decat atunci cand cineva este logat), Spector Server va pune la dispozitie toate modificarile pe care administratorii de sistem le fac pe: Microsoft Exchange Server, Microsoft SQL Server, servere de web, file servere, Domain Controler.

La fel ca toate produsele SpectorSoft, si Spector Server beneficiaza de acelasi suport tehnic 24 ore/zi, 7 zile / saptamana, direct la producator (prin telefon si/sau email).

Informatii suplimentare despre Spector Server gasiti la: http://www.itsecurepro.com/corporate.html

Despre IT SECURE PRO SRL

SpectorSoft este o companie cu sediul in SUA, care produce softuri pentru monitorizarea calculatoarelor si a accesului la internet, cu aplicabilitate la nivel corporate, dar si la nivel guvernamental, in invatamant si chiar in cazul persoanelor fizice.

SpectorSoft a fost inclusa de 3 ori in topul companiilor cu cea mai accelerata crestere economica din SUA.

IT SECURE PRO este o companie tanara, dinamica si orientata spre nevoile clientului, nascuta ca un raspuns la nevoia de suport profesional pentru securizarea componentei IT a afacerii dumneavoastra.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/it-secure-pro-srl/lansare-de-produs-spector-server-software-pentru-monitorizare-servere