2010 incepe cu vesti bune de la G Data: promotia

BUCURESTI - 12 ianuarie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Continuarea promotiei este legata de aniversarea a 25 de activitate

2010 incepe cu vesti bune de la G Data: promotia

IT Sistem Services, distribuitor autorizat G Data Software pe teritoriul Romaniei, anunta ca promotia inceputa de sarbatori continua. Aceasta ramane in continuare valabila pentru G Data InternetSecurity 2010, varianta ESD (Electronic Sales Distribution), licentiere pe un an, cu posibilitatea de upgrade gratuit la noua generatie, G Data InternetSecurity 2011, a carei lansare este prognozata a avea loc in luna martie.

G Data InternetSecurity 2010 ESD se va comercializa in continuare la pretul de 9,99 euro + TVA. Termenul de livrare al unei licente electronice G Data catre magazinul online care a efectuat comanda este de maxim 30 de minute, in conditiile in care se primeste via e-mail factura, certificatul de licenta si link-ul de download. Avantajele unei comenzi online sunt legate de rapiditatea cu care cumparatorul intra in posesia produsului indiferent de distanta la care se situeaza in raport cu magazinul online de unde a comandat si in plus, scuteste banii pe care ar urma sa-i plateasca pentru transportul coletului.

Profitati acum de sansa de a achizitiona cel mai eficient antivirus ieftin, rapid si upgradabil gratuit la promitatoarea generatie de suite de securitate G Data 2011!

Promotia se desfasoara prin intermediul partenerilor IT Sistem Services, pe care ii puteti gasi la adresa http://www.itsistem.ro/solutii-de-securitate/gdata/.


-###-



Despre IT Sistem Services

Despre G DATA Software AG
G DATA Software AG este o companie de software inovativa, care de aproape 25 de ani are o prezenta puternica pe piata internationala de solutii de securitate ( Europa, Asia si America). Activitatea G DATA se axeaza pe realizarea de solutii de securitate IT. Compania a fost fondata in 1985. In decursul ultimilor 5 ani, nici un alt producator european de sisteme de securitate nu a castigat atatea premii si distinctii nationale si internationale precum G DATA. Exemple elocvente sunt tehnologia DoubleScan, care utilizeaza doua scannere independente pentru detectarea virusurilor, precum si OutbreakShield, o solutie care confera protectie instantanee. Solutiile G DATA sunt disponibile in mai mult de 40 de tari. Sediul central al companiei se afla in Bochum, Germania. Mai multe informatii despre companie si despre solutiile de securitate G DATA gasiti pe www.gdatasoftware.com.

Despre IT SISTEM SERVICES
IT SISTEM Services este o companie cu capital 100% romanesc care activeaza in domeniul externalizarii serviciilor de administrare a infrastructurilor IT (outsourcing) – mentenanta, administrarea sistemelor de calcul, administrarea retelelor, administrarea serverelor - oferind solutii complete de securitate a informatiei, e-mail, site-uri web, conectivitate si interoperabilitate. Ofera de asemenea suport tehnic (help-desk) si suport pentru achizitii de hardware.
Odata cu lansarea G Data in Romania, IT SISTEM asigura suportul gratuit 24/24, 7/7, pentru toate solutiile de securitate G Data comercializate la nivel national. Mai multe detalii puteti gasi pe www.itsistem.ro.

Contact pentru presa: Costin Pecingină – Public Relations Manager
Tel.: 0371.168.090 / 0725.225.615 / 0752.028.799
E-mail: costin@itsistem.ro
costin@itsistem.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/it-sistem-services1/2010-incepe-cu-vesti-bune-de-la-g-data-promotia