G Data Generation 2011: Simpla – Sigura – Rapida

BUCURESTI - 9 martie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Prezentarea in premiera la CeBIT a ultimelor solutii de securitate pentru utilizatorii finali

G Data Generation 2011: Simpla – Sigura – Rapida

Cu ocazia CeBIT 2010, G Data si-a prezentat noile solutii de securitate pentru utilizatorii rezidentiali. Gratie noii tehnologii “cloud” si metodelor moderne de recunoastere a comportamentelor (potential nocive), generatia 2011 confera protectie mai eficient ca niciodata – si aceasta fara a incetini computerul! Intreaga generatie de produse impresioneaza cu scanari turbo ale hard disk-ului si utilizare minima a resurselor. Din pozitia sa de lider tehnologic, G Data ridica stacheta, stabilind inca o data punctul de referinta in detectia virusilor, spyware-ului si in protectia anti-phishing, prin Generatia 2011. G Data AntiVirus 2011, G Data InternetSecurity 2011, G Data TotalCare 2011, G Data InternetSecurity for Netbooks 2011 si G Data NotebookSecurity 2011 vor fi disponibile in Romania la inceputul lunii iunie.

Generatia de Securitate 2011 este pregatita sa isi uimeasca utilizatorii cu noile sale caracteristici. Detectia virusilor si timpul de reactie extrem de rapide in momentul aparitiei unei noi amenintari sunt trasaturile care fac ca G Data sa ocupe un loc de cinste in materie de calitate. Metodele de detectie proactiva integrate in Generatia 2011, precum blocarea comportamentelor (nocive), ofera computerelor o protectie rapida impotriva virusilor necunoscuti, nemailasandu-le infractorilor cibernetici nici cea mai mica sansa de reusita.

O interfata intuitiva care face din operare o joaca de copii
G Data 2011 poate fi utilizat fara nicio problema atat de catre un incepator, cat si de catre o persoana cu experienta. Noua interfata care permite operarea “printr-un click” ofera acces instant la cele mai importante setari, precum ultimele setari ale statutului de securitate sau setarile de securitate stabilite, precum conceptul uimitor de navigare foarte rapida.

Upgrade-uri gratuite incluse
Generatia 2011 va putea fi achizitionata din luna iunie in Romania prin intermediul IT Sistem Services. Cumparatorii versiunilor anterioare se pot bucura de alegerea facuta: toti clientii G Data pot sa isi upgradeze licenta pentru versiunea G Data 2011 gratis.
Inovatiile pe care le aduce generatia 2011 a G Data:
•Noua tehnologie “cloud”
•Blocare optimizata a comportamentelor nocive
•Interfata pentru utilizatori de tip “un singur click”
•Tehnologie optimizata de autoinvatare de tip “fingerprinting”
•Control cont al utilizatorului de tip “prietenos”
•Cea mai noua tehnologie DoubleScan

G Data 2011 pe scurt:
G Data AntiVirus 2011
Cea mai buna tehnologie G Data, dovedita in cadrul testelor, fara pierderea de resurse (de memorie) ale computerului. Utilizarea tehnologiei de autoinvatare de tip “fingerprinting” si tehnologia “whitelisting” presupun o crestere a vitezelor de scanare si o reducere a necesarului de resurse de memorie. Detectia proactiva imbunatatita a virusilor necunoscuti prin utilizarea tehnologiei oprtimizate de blocare a comportamentelor nocive si prin reducerea semnificativa a volumului de date in timpul instalarii, precum si prin rutinele de upgrade bazate pe tehnologia “cloud computing”. G Data AntiVirus ridica inca o data standardul de securitate in protectia antivirus, anti-spyware si anti-phishing.
Versiuni: G Data AntiVirus 2011 si G Data AntiVirus 2011 pentru 3 PC-uri
G Data InternetSecurity 2011
Imbinand protectia antivirus castigatoare a numeroase premii cu ghidul optimizat intuitiv pentru utilizatori, G Data InternetSecurity va protejeaza, de asemenea, in cazul operarii online prin intermediul unui firewall silentios. Acesta opereaza fara a fi vizibil pentru utilizator si fara a duce la utilizarea resurselor de sistem sau fara a “stresa” utilizatorul, blocand cu success actiunile hackerilor, ale virusilor si spam-ul. Controlul parental ofera protectie in plus.
Versiuni: G Data InternetSecurity 2011 si G Data InternetSecurity 2011 pentru 3 PC-uri
G Data InternetSecurity 2011 pentru Netbook-uri
Suita puternica de securitate pentru netbook-uri, care protejeaza in mod eficient impotriva tuturor pericolelor care provin de pe Internet - cu protectia sa antivirus, firewall-ul silentios si protectia anti-spam independenta de continut. Instalarea este extrem de usoara: introduceti stick-ul USB butabil (2 GB) intr-un port disponibil al netbook-ului si puteti incepe instalarea.
Versiune: G Data InternetSecurity 2011 pentru Netbook-uri
G Data TotalCare 2011
G Data TotalCare, solutia universala este etalonul absolut pentru un pachet de securitate, beneficiind de protectie optimizata, cu protectia antivirus cistigatoare a numeroase premii, ghidul optimizat pentru utilizatori, firewall-ul silentios pentru monitorizarea tuturor activitatilor online. In plus, G Data TotalCare ofera si setari eficiente de securitate pentru a asigura salvarea (backup-ul) datelor pe o gama larga de suporturi de date.
Versiuni: G Data TotalCare 2011 si G Data TotalCare 2011 pentru 3 PC-uri
G Data NotebookSecurity 2011
Fie ca sunteti pe drum sau in siguranta propriilor pereti, G Data NotebookSecurity face ca toate notebook-urile, precum desktop-urile, sa fie intotdeauna prevazute cu o protectie perfecta. Protectie antivirus castigatoare a numeroase premii, ghid optimizat pentru utilizatori, firewall silentios, stabilirea setarilor de securitate, crearea de backup pentru date si de backup pentru date suplimentare pe baza de parola.
Versiune: G Data NotebookSecurity 2011
Cerinţe de sistem:
•PC cu Windows 7 (32/64Bit), Windows Vista (32/64Bit) sau Windows XP (cel putin SP2, 32/64Bit), 512 MB RAM sau mai mult

-###-

Despre IT Sistem Services

Despre G DATA Software AG
25 de ani de G Data Software AG
G Data Software AG, cu sediul central la Bochum, este o companie cu o expansiune software inovativa si rapida care se concentreaza pe solutiile de securitate IT. Drept specialist in securitatea pe Internet si pionier in domeniul protectiei antivirus, compania fondata in 1985 la Bochum, a produs primul program antivirus acum mai bine de 20 de ani si in 2010 sarbatoreste aniversarea a 25 de ani.
Asadar, G Data este printre primele companii de software de securitate din lume. De mai mult de cinci ani, nici un alt furnizor european de software de securitate nu a castigat mai multe premii internationale decat G Data.
Gama de produse cuprinde solutii de securitate atat pentru consumatorii casnici, cat si pentru companiile mici, medii si mari. Solutiile de securitate G Data sunt disponibile in mai mult de 60 de tari din intreaga lume.
Mai multe informatii despre companie si solutiile G Data Security sunt disponibile pe
www.gdatasoftware.com.

Despre IT SISTEM SERVICES
IT SISTEM Services este o companie cu capital 100% romanesc care activeaza in domeniul externalizarii serviciilor de administrare a infrastructurilor IT (outsourcing) – mentenanta, administrarea sistemelor de calcul, administrarea retelelor, administrarea serverelor - oferind solutii complete de securitate a informatiei, e-mail, site-uri web, conectivitate si interoperabilitate. Ofera de asemenea suport tehnic (help-desk) si suport pentru achizitii hardware. Odata cu lansarea G Data in Romania, IT SISTEM Services asigura suportul gratuit 24/24, 7/7, pentru toate solutiile de securitate G Data comercializate la nivel national. Mai multe detalii puteti gasi pe www.itsistem.ro.
Contact pentru presa: Costin Pecingina – Public Relations Manager
Tel.: 0371.168.090 / 0725.225.615 / 0752.028.799
E-mail: costin@itsistem.ro

costin@itsistem.ro