Start la reduceri: Early Booking 2013!

Brasov - 10 ianuarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Turism

Deși perioada rezervării vacanțelor cu reducere „early booking” a început oficial încă din luna decembrie a anului trecut, putem spune că adevăratul „start” al acestui program s-a dat în prima zi a lui 2013.

Grecia

Grecia

Este cunoscut faptul că românii au prins gustul rezervărilor timpurii (traducerea englezescului „early booking”) și în ultimii ani tot mai mulți își planifică și rezervă vacanțele încă din lunile ianuarie și februarie. Perfect justificat, dacă stăm să ne gândim că acest tip de rezervare îți poate aduce o economie de până la 30% din prețul pachetului turistic rezervat după încheierea acestui program. Rezervările cu early booking se pot face doar prin intermediul unei agenții de turism și trebuie achitate integral până la data când programul se încheie, adică de obicei sfârșitul lunii martie sau aprilie, după caz.

Agenția de turism VIAROMANIA oferă posibilitatea de a rezerva sejururi cu early booking pe toate destinațiile de vacanță preferate cunoscute și preferate de turiștii români: Bulgaria , Grecia , Turcia , Egipt, Spania , Portugalia, Tunisia, Egipt, Muntenegru, Croatia dar și în România, pe litoral.

Prețul unui sejur cu transport individual începe de la 40 de euro de persoană pentru cinci nopți de cazare în Grecia, la Paralia Katerini, 70 de euro pentru șapte nopți de cazare cu mic dejun inclus la un hotel de patru stele din Bulgaria, Nisipurile de Aur sau 217 euro de persoană, tarif care include transport cu autocarul și șapte nopți de cazare cu mic dejun inclus la un hotel de trei stele în Turcia, la Kusadasi.

Pentru cei care preferă să meargă în vacanță cu avionul, prețul unui sejur early booking cu charter începe de la 149 de euro de persoană pentru șapte nopți de cazare în Grecia, insula Creta, 199 de euro de persoană pentru șapte nopți de cazare cu demipensiune la un hotel de trei stele din Tunisia sau 276 de euro pentru all inclusive în Turcia, la un hotel de patru stele din Antalya. La tarifele cu avion se mai adaugă taxele de aeroport care sunt între 80 și 100 de euro de persoană, în funcție de destinație.

Ce este important să știm despre rezervările cu early booking este faptul că valoarea pachetului trebuie achitată integral iar odată încheiată rezervarea, aceasta nu mai poate fi modificată. Așadar, data de plecare în vacanță și numele persoanelor pentru care s-a făcut rezervarea nu mai pot fi modificate, iar în caz de renunțare penalizarea este de 100%, adică se pierd toți banii achitați. Dacă sunteți însă sigur că veți putea pleca la data stabilită, atunci cu siguranță merită să profitați și să vă faceți o rezervare chiar astăzi!