ADN-ul performantei si al invatarii, Conferinta Internationala de Coaching si Mentoring EMCC 2011

BUCURESTI - 25 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura

ITOL - Institute of Training and Occupational Learning a oferit publicului Conferintei Internationale de Coaching si Mentoring, organizata de EMCC - European Mentoring and Coaching Council (17-19 noiembrie, Paris), o prezentare a proiectul de coaching si mentorat „ADN-ul invatarii si al performantei”.

ADN-ul invatarii si performantei

Workshopul moderat de ITOL a celebrat succesul proiectului de coaching si mentorat "ADN-ul invatarii si performantei”, realizat pentru o companie romaneasca din domeniul distributiei farmaceutice. Compania client a participat alaturi de ITOL, fiind invitata sa faca parte din panel. Impreuna au prezentat participantilor detalii despre proiectarea, implementarea si monitorizarea unui proiect de Job Rotation la nivel executiv si modul in care au "securizat" reusita proiectului prin programul de coaching si mentorat.

Contributia ITOL la conferinta a fost perceputa ca unica si orginala de catre noul presedinte EMCC, Lise Lewis, prin prisma mixului de coaching si mentorat pe care s-a construit proiectul „ADN-ul invatarii si performantei”, dar si a faptului ca pe scena s-a aflat organizatia beneficiara a programului.

Conferinta EMCC de la Paris a oferit participantilor experiente de invatare bogate si a reprezentat o oportunitate excelenta de networking: 170 de participanti din 22 de tari, care au avut de ales din 38 de sesiuni, acoperind proiecte, demonstratii si instrumente de coaching si mentorat. Una dintre cele mai valoroase experiente a fost intalnirea cu prof. David Clutterbuck, pionier al domeniului si co-fondator al EMC European Mentoring Centre in 1992.

La invitatia ITOL, prof. David Clutterbuck va sustine un Master Class in mentorat la Bucuresti, pe 18 Octombrie 2012

Un studiu de caz realizat pe baza proiectului de Job Rotation va fi disponibil in curand in reteaua ITOL. Pentru mai multe informatii va invitam sa scrieti la itol@itol.ro.

Despre ITOL CENTRAL EASTERN EUROPE S.R.L.

Oferta ITOL cuprinde calificări şi afiliere la un corp profesional internaţional, acreditări de programe de training, proiecte care permit asumarea de către practicienii din resurse umane, training, dezvoltare a unui rol activ în piața de formare.Pentru detalii suplimentare despre ITOL, puteţi accesa www.itol.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/itol-central-eastern-europe/adn-ul-performantei-si-al-invatarii-conferinta-internationala-de-coaching-si-mentoring-emcc-2011