Certificat International in Managementul Trainingului, cu valoare unicat

BUCURESTI - 7 octombrie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

ITOL lanseaza pe 5 noiembrie a doua prezentare a certificarii internationale Diploma in Managementul Trainingului si Formare Profesionala; specialistii in training si invatare au oportunitatea sa adauge dimensiunea de profesionalism vocatiei lor de formator si credibilitate programelor de formare pe care le furnizeaza.

„Diploma..” oferita de ITOL este potrivita celor care sunt responsabili de invatarea la nivel strategic in organizatii - managerii si coordonatorii funcțiunii interne de training, furnizorilor de programe de training, consultantilor.

Programul se axeaza pe urmatoarele arii majore de invatare: 1. consultanta in Learning & Development, 2. facilitare – moderare – livrare, la nivelul urmator si 3. impactul invatarii in organizatie, alaturi de 4. o componenta pregnanta de managementul functiunii de training.

Invatarea este facilitata de un lector international invitat si de un tutor personal.

Evaluarea participantilor se face dupa standardul international al ITOL, pe baza contributiilor individuale si colective la aplicatiile practice si a proiectului final de absolvire.

Participand la program obtineti cel mai inalt nivel de recunoastere profesionala educationala, titulatura Membru Licentiat ITOL si acces intr-o comunitate de practici noi in invatare.

Repere de curriculum, calendar si pret gasiti consultand www.itol.ro, pagina dedicata Trainingului si tutoringului.

Daca sunteti interesati de inscrierea in program, persoana de contact este Roxana Mocanu.
t: 021/314.88.01
e: itol@itol.ro
w: www.itol.ro

Despre ITOL CENTRAL EASTERN EUROPE S.R.L.

Oferta ITOL cuprinde certificari şi afilieri la corpuri profesionale internaţionale, acreditări de programe de training, proiecte care permit asumarea de către practicienii din resurse umane, training, dezvoltare a unui rol activ în piața de formare.

Pentru detalii suplimentare despre ITOL, puteţi accesa www.itol.ro.
ITOL - Institute of Training and Occupational Learning
itol@itol.ro