Learning & Development Summit V, 27 martie

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, HR

Live site

Learning & Development Summit V, 27 martie

Learning & Dvelopment Summit este un eveniment de tradiție marca ITOL, ce are loc în ultima joi din luna martie a fiecărui an.

Pe 27 martie 2014, va avea loc Learning & Development Summit V „Learning without frontiers” la Hotel Novotel, București. L & D Summit V este locul comun al învățării pentru performanță, un dialog vital despre viitorul învățării între practicieni, lideri de business, consultanți, cercetători, antreprenori, teoreticieni, oameni cu idei creative.

Alegând tema celei de a cincea  ediții a Learning & Development Summit, „Learning without frontiers, ne-am gândit atât la barierele învățării la vârsta adultă, dar și la frontierele pe care le avem de străbătut când ne propunem să descoperim și să asimilăm ceva nou (cât e de important pentru mine ceea ce voi afla, dificultatea de a-mi dezvolta aptitudini noi sau de a înțelege, stresul asociat cu învățarea și cu evaluarea, lipsa utilității imediate, a sprijinului primit de la ceilalți, tehnologia, distanța în timp și  spațiu, accesibilitatea redusă a resurselor materiale sau de informare).

Momentele cheie ale evenimentului sunt:

Leadership apreciativ, Key Note Dr. Paul Tolchinschy (consultant american), alături de care vom descoperi cum putem invita cât mai mulți paticipanti la dialog dintre cei alături de care ne construim viitorul, utilizând inovarea și stârnind dorință de acțiune;

Else Iversen, coach și consultant în mentorat de dezvoltare din Danemarca, ne va vorbi despre  transferul de cunoaștere între generații prin mentoring, pentru a asigura succesul învățării; Atelierul partenerilor noștri de la

Universitatea Altenativa CROS vă invită să cunoașteți o lume a învățării alternative prin care se creează mai ușor punți între tinerii de azi și piața muncii;

Panel internațional- în care speakerii vor dezbate alături de participanți ce înseamnă să-ți autodepășești  barierele de învățare, și implicit, să crească și organizația din care faci parte. Coregrafa și dansatoarea de flamenco Rosa Olympia Estrella ne împărtășește „

puterea posturii și a limbajului non-verbal” prin postură, siguranță și încredere de sine putem avea impact asupra șanselor noastre de succes.

Networking. Călătorind de la o frontieră a învățării la celalalta, veți întâlni oameni noi, idei noi de proiecte, un alt mod de a învăța împreună, într-o experiență transformațională, care ne apropie de viitor!

Pentru mai multe detalii legate de eveniment click aici.

Despre ITOL CENTRAL EASTERN EUROPE S.R.L.

Oferta ITOL cuprinde calificari si afiliere la un corp profesional international, acreditari de programe de training, proiecte care permit asumarea de catre practicienii din resurse umane, training, dezvoltare a unui rol activ in piata de formare.Pentru detalii suplimentare despre ITOL, puteti accesa www.itol.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/itol-central-eastern-europe/learning-development-summit-v-27-martie