itpro    

Comunicate de presa si evenimente pe tema itpro

 • itpro. ITCamp Conference

  itpro

  Cluj Napoca, Cluj - 21 April 2016

  Comunicat de Asociatia Dezvoltatorilor.NET

  Comunitatea ITCamp organizează cea de a șasea ediție a Conferinței ITCamp în perioada 26-27 mai 2016 la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Conferința vizează profesioniștii IT și managerii cu rol decizional care doresc să fie la curent c ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: business , itcamp , conference , developer , itpro

  Vezi toate comunicatele de presa despre itpro

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul itpro.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la itpro. Informatiile despre itpro cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul itpro, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la itpro, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.