Ultimele noutati din cadrul RAILF 2011

BUCURESTI - 6 mai 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Tehnologie

După cum bine știți, Asociaţia pentru Automatizări şi Instrumentaţie din România (A.A.I.R.), organizează, în perioada 10-12 mai 2011, evenimentul (expoziţie şi simpozion) RAILF 2011 „Târgul de Automatizări & Instrumentaţie şi Echipamente de Laborator din România”, găzduit de Sala Palatului, din Bucureşti. Managementul evenimentului este asigurat de ITS Events Management, companie specializată în organizarea de evenimente, consultanță, creație și servicii logistice

Ultimele noutati din cadrul RAILF 2011

Vă informăm că firma Romvega va fi prezentă în cadrul Târgului de Automatizări & Instrumentație și Echipamente de laborator cu ultimele inovații și soluții în domeniul măsurătorilor. Dat fiind faptul că această companie are ca scop exclusiv furnizarea de instrumente electronice şi echipamente industriale de măsură și control, în cele ce urmeaza vă prezentăm o tehnologie nou-nouță, plics plus – VEGAPULS, care este un traductor radar de nivel, extrem de versatil şi de încredere. Toate acestea nu numai pentru medii lichide, dar şi pentru medii problematice în măsurarea de nivel la produse solide, ca praful intens, unghiuri nefavorabile, zgomot la umplere şi situaţii de montaj dificile (agitatori, ramforsări etc. memorând ecourile false).

O altă inovație din acest domeniu este și VEGADIF, ale cărui caracteristici sunt: presiunea statică foarte mare, care asigură protecţie la presiuni de până la 420 bar şi excelenta stabilitate pe termen lung. Cu funcţia de monitorizare a celulei de măsură şi electronicii, VEGADIF se integrează cu succes în aplicații din fabrici, în industria chimică şi petrochimică, cât şi protecţia mediului şi ingineria de proces fiind utilizat cu succes în masurare de nivel, debit și densitate.

În ceea ce privește domeniul Echipamentelor de analiză a apei, Hach Lange, reprezentanţa în România a Hach Lange GmbH, va prezenta în cadrul expoziţiei RAILF cele mai noi produse, printre care se numară spectrofotometre, sonde, prelevatoare, dar şi o nouă tehnologie a măsurării. 

Important de știut este faptul că, în timpul Expoziţiei, vizitatorii vor avea ocazia de a urmări demonstraţii cu principalele instrumente din catalogul Hach Lange. 

 

Dacă sunteți în căutare de noi soluții de automatizare și transmisii de date pentru lucrări în domeniul captării, tratării și distribuției de apă potabilă, compania MIKON SYSTEMS vă poate ajuta să găsiți rezolvarea tuturor problemelor dumneavoastră. Mai mult de atât, în cadrul RAILF, aceasta va veni cu o serie de aplicații SCADA pentru stații de tratare și epurare, la care se adaugă sisteme integrate pentru lucrări de instalații electrice, de automatizare și securitate.

 

Hidro Consulting Impex (reprezentanța Parker Hannifin Romania) are plăcerea să vă prezinte conceptul CCIMS. Acesta este un manifold performant ce reduce costurile, optimizează spațiul, minimizează punctele de scurgeri și reduce timpul de asamblare/dezasamblare.

 

La rândul lor și celelalte companii participante la RAILF 2011 prezintă o sumedenie de noutăți și aplicații foarte interesante. Pentru a valorifica excelenta oportunitate de a vă informa mai detaliat asupra noutăților din aceste domenii vă așteptăm la Târgul de Automatizări & Instrumentație și Echipamente de laborator!!!

 

Vă reamintim că, în zilele de 10 și 11 mai 2011, la Târgul de Automatizări & Instrumentație și Echipamente de laborator se va desfășura un simpozion, în cadrul căruia vor susține prezentări 10 companii precum și specialiști din învățământul tehnic superior și din organisme guvernamentale cu atribuțiuni conexe tematicii Evenimentului. Pe marginea acestor prezentări vor avea loc dezbateri  asupra ultimelor noutăţi  pe plan mondial.

Dată fiind importanţa acestui eveniment, RAILF 2011 beneficiază de o bună vizibilitate în media, drept urmare, partenerii noștri media sunt: Agenda Construcţiilor, Comunicatedepresa.ro, Mesagerul Energetic, Petroleum Review, Reporter Economic, Romaqua, Technomarket, Tehnica Instalaţiilor, T&T, Univers Ingineresc si Mentenanta si Distributie Industriala.

Persoana de contact:

Elisabeta Pricop

PR Officer

ITS Events Management

Str.Sabinelor nr. 123, Bl 119,

Sc.1, Ap., 3, sector 5, Bucuresti

Tel: (021) 410.79.62

(021) 410.91.03

Fax: (021) 410.91.45

E-mail: eliza@itsevents.ro

Adresa de web: www.railf.ro