Jucariile din Spania se prezinta la Bucuresti

BUCURESTI - 19 mai 2010

Comunicat tip General in Afaceri

In perioada 25 mai – 8 iunie a.c. Instituto Valenciano de la Exportacion IVEX, impreuna cu Asociatia Producatorilor Spanioli de Jucarii AEFJ, organizeaza la sediul sau din Bucuresti o prezentare a jucariilor produse in Spania, prezentare destinata profesionistilor (importatori, distribuitori sau magazine de jucarii).

Jucariile din Spania se prezinta la Bucuresti

Astfel, in perioada celor doua saptamani sunt asteptati la sediul IVEX Romania din Bucuresti, Bd. Eroilor nr. 7, Sector 5, profesionistii din domeniul comertului cu jucarii, firme importatoare sau care comercializeaza jucarii sau articole pentru copii. Producatorii din Valencia participanti la actiune sunt:

-LIMIT SPORT (costumatii de personaje)
-CLAUDIO REIG (jucarii muzicale)
-BARVAL (arme de jucarie, triciclete, vehícule cu baterii, bucatarii miniaturale etc…)
-COLOMA Y PASTOR (vehícule cu baterii, triciclete, carucioare pentru papusi, etc…)
-NINES ARTESANALS D´ONIL (papusi)
-LAMAGIK (papusi si animale din plus)
-M. LLORENS (papusi si papusi speciale destinate copiilor cu dizabilitati)
-MUÑECAS ARIAS (papusi)
-BERJUAN (papusi bebelus).

acestia expunand modele din colectiile noi de jucarii, preturile acestora incepand cu 3-4 euro/bucata, demonstrand astfel ca si jucariile de calitate pot fi accesibile pietei locale.

Printre participanti se afla primul producator din lume de papusi realizate special pentru copii cu dizabilitati, precum si producatorul primei papusi-bebelus care s-a bucurat de sprijinul care s-a bucurat de sprijinul Federatiei Spaniole a Asociatiilor Pro-Alaptatul la San (FEDALMA) si UNICEF.

Despre ivex sa reprezentanta romania

Participarea firmelor romanesti la aceasta actiune reprezinta o premisa importanta în dezvoltarea cooperarii economice intre Spania si Romania si in special pentru promovarea pe piata romaneasca a produselor de calitate, acestea intreplinind toate normele de securitate europene aferente produselor destinate copiilor, beneficiind de o oferta atractiva.
Actiunea se va incheia prin donarea jucariilor prezentate pe durata actiunii, cu sprijinul asociatiilor si bisericii, unor copii din familii devaforizate si centrelor de copii.

Pentru relatii suplimentare va rugam sa va adresati Biroului de Relatii Externe al IVEX : 021.411.91.31, fax: 031.817.03.35, persoana de contact Miguel Escudero.
ivex@ivexbucarest.ro