Branduri Mari la Preturi Mici cu SuperSale.ro

BUCURESTI - 18 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Retail, Internet

iWayMedia va prezinta site-ul www. supersale.ro , o platformă de comunicare ce dorește să reunească majoritate promoțiilor, ofertelor și reducerilor relevante de pe piața românească. Orientat cu precădere către dorințele și nevoile consumatorilor, www.supersale.ro vine cu o viziunea nouă, adresându-se persoanelor ce urmăresc să își eficientizeze cheltuielile.

Supersale.ro

Supersale.ro

 Supersale.ro este site-ul ideal unde poti gasi Branduri Mari la Preturi Mici! 

Supersale.ro

   www.supersale.ro ofera nu doar o simplă bază de date ce cuprinde numeroase oferte reale ale brand-urilor iubite de consumatori, ci și opinii oneste despre promoțiile și reducerile de ultimă oră, informații prețioase ce pot ajuta la realizarea unui management financiar eficient, părerea specialiștilor, precum și numeroase concursuri.

 

   Datorita unei game variate de produse cu prețuti reduse, www.supersale.ro reprezinta un instrument îndrăgit de cumpărătorii în căutare de prețuri mici și foarte mici.

   Produsele pe www.supersale.ro sunt structurate în 6 categorii principale: îmbrăcăminte și accesorii, casă și birou, calculatoare și electronice, divertisment, happy hours și turism, sănătate și frumusețe, fiecare ofertă fiind însoțită de informații detaliate despre magazinele de unde acestea se pot achiziționa precum și perioada de valabilitate a reducerii/ofertei. În plus site-ul oferă o secțiune de știri de ultimă oră despre promoțiile derulate de retaileri și sfaturi utile pentru consumatorii ce doresc să cheltuiască eficient sau sa petreaca timp de calitate in diferite locatii.   Supersale.ro este site-ul unde vizitatorii, sunt informati prin newsletter despre cele mai mari reduceri de pe piata, avand posibilitatea de a se inscrie pe site si de a lasa comentarii.