Cauți traverse de calitate superioară? Alege Pamirco Mănăștiur!

BUCURESTI - 28 iunie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii

Cel mai important criteriu în momentul alegerii unor traverse de cale ferată sau a unei fabrici care se ocupă cu producția, este calitatea. Calitatea unor traverse de cale ferată de va reflecta în durata de viață a traverselor și modul în care acestea rezistă în fata diferiților factori de distrugere. Noi, Pamirco Mănăștiur, suntem o companie specializată în producția de traverse de cale ferată și nu numai! Continuă să citești și convinge-te chiar tu că alegerea unor traverse Pamirco este alegerea perfectă!

traverse de lemn

traverse de lemn

 După aproape 20 de ani de experiență, orice colaborare nouă și orice proiect nou este o nouă provocare de a face un client fericit. 

Pamirco

10 lucruri de știut despre traversele din lemn

          Dacă ești încă indecis în vederea achiziționării unor traverse de cale ferată, atunci trebuie să vezi aceste 10 lucruri pe care trebuie să le știi și care poate te vor determina să iei decizia potrivită! Așadar, să începem:

-preiau 80% din presiunea și șocul exercitat de trenul în mișcare

-pot fi utilizate drept decorațiuni exterioare sau „ potecă ” în curte

-poți să le folosești ca piese de mobilier, perete de lambriuri, sau orice alt obiect decorativ sau chiar util

-rezistă chiar și zeci de ani

-sunt mai rezistente decât traversele din beton precomprimat sau oțel

-pot fi utilizate în medii cu umezeală crescută

-pot fi utilizate în medii cu temperaturi extreme

-sunt mai ieftine decât celelalte tipuri de traverse

-reduc zgomotul din interiorul trenului

-sunt singurele railway sleepers care pot fi utilizate la nivelul macazurilor / încrucișărilor, dar și la nivelul podurilor.

          Așadar, deși la prima vedere aceste traverse de cale ferată din lemn nu par opțiunea ideală, te asigurăm că acestea sunt ideale pentru orice împrejurări. De asemenea un mare plus îl reprezintă greutatea lor, fiind mult mai mică decât cea a gtraverselor din beton sau oțel. În acest fel, instalarea lor este mult mai rapidă și mai simplă.

 

Pamirco – la standarde internaționale

          Un alt lucru pe care trebuie să îl ai în vedere este alegerea unei fabrici de încredere. Trebuie să știi faptul că fabrica noastră deține toate certificările necesare care atestă calitatea și siguranța serviciilor noastre. Printre aceste certificări putem aminti:

    -Autorizaţie de Furnizor Feroviar pentru “ Traverse din lemn impregnate pentru cale ferată” şi pentru “Impregnarea traverselor din lemn pentru calea ferată, cu antiseptici uleioşi prin metoda vid – presiune”
    -Certificat de Omologare Tehnică Feroviară pentru produsele feroviare critice – Traverse din lemn impregnate pentru calea ferată
    -Certificate: SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015, SR OHSAS 18001:2008
    -Certificat de Aprobare a Sistemului de Management al Calitatii – pentru fabricarea constituenţilor de interoperabilitate  „Traverse normale din lemn impregnate pentru calea ferată”.

          Datorită standardelor înalte de calitate pe care le avem, avem o multitudine de clienți internaționali care își pun încrederea în noi. Clienți din numeroase țări au apelat și încă continuă să revină la serviciile noastre.

Ce producem la fabrica noastră?

          Pamirco este o fabrică care continuă tradiția fostei fabrici de cherestea din Mănăștiur. Așadar, noi nu ne ocupăm doar cu producerea de traverse de cale ferată, ci și de alte produse din lemn. Produsele pe care le găsiți la noi sunt:

-cherestea tivită

-cherestea netivită

-traverse clasice de cale ferată

-traverse pentru macazuri și încrucișări

-traverse pentru poduri

-panouri asamblate.

          Deși suntem cunoscuți pentru traversele de cale ferată din lemn de esență tare, producem si panourile asamblate și cheresteaua, utilizate în industria mobilei. Toate produsele sunt realizate din lemn de esență tare, și anume lemn de fag și de stejar. Prin utilizarea lemnului de esență tare, alături de procesele de prelucrare al acestuia, ne asigurăm de faptul că fiecare produs va rezista timp de ani și ani.

Îndeplinește-ți dorințele cu ajutorul Pamirco!

          Indiferent de ceea ce îți dorești, te asigurăm că ne putem ocupa cu brio de dorința ta! 

          Așadar, dacă ai nevoie de produse personalizate, contează pe noi! Orice ține de industria și nișa în care activăm noi, este realizabil. Deci, ce mai aștepți? Spune-ne ce îți dorești și lasă-ne să îți transformăm visul în realitate!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/cauti-traverse-de-calitate-superioara-alege-pamirco-manastiur