Cauti traverse de lemn sau railway sleepers?

BUCURESTI - 14 ianuarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Constructii

Esti in cautare de traverse de cale ferata sau cum le spune expresia din limba engleza – railway sleepers , la o calitate superioara de prelucrare? Avem oamenii potriviti pentru serviciile realizate la o perfectionare continua.

railway sleepers

railway sleepers

 Calitate superioara pentru produse de cale ferata marca Pamirco.  

Pamirco

Traverse de cale ferata- alegem producatorul in functie de material

 Atunci cand esti in cautare de traverse pentru calea ferata, inainte de a le achizitiona de la un anumit producator,este important sa te gandesti pentru ce fel de traverse iti doresti sa optezi. Daca inca nu stii acest aspect, atunci probabil ar trebui sa te informezi cu ajutorul unor studii si sa verifici pentru ce se opteaza atat in randul consumatorilor cat si in randul fabricilor.

Daca ar fi sa tinem cont de cateva studii recente realizate la nivel international, cel mai apreciat material pentru traversele de cale ferata s-a dovedit a fi cel lemnos. Desi in industria traverselor vom putea regasi fabrici de prelucrare a betonului, fierului sau plasticului, lemnul ramane din timpuri vechi, materialul cel mai fabricat in contextul cailor ferate. La nivel national, in Romania, domina fabricile producatoare de traverse din material lemnos, datorita cererii continue. Desi la nivel international sunt prezente fabrici producatoare de diferite materiale, serviciile lemnoase din Romania sunt cele apreciate si in acest context.

Pamirco Manastiur, spre exemplu, o fabrica prezenta pe piata romaneasca de peste 16 ani, detine un numar de clienti straini destul de impresionant,proveniti din tari precum: Egipt, Japonia, Slovenia, Serbia,Anglia, Olanda si multe altele printre care bineinteles si Romania.

Traverse de cale ferata – importanta materialului lemnos

Studiile recente si calculele produse de fabrici renumite precum Pamirco ascund decat un singur adevar – importanta materialului lemnos in astfel de constructii exterioare precum caile ferate. Majoritatea clientilor cunosc calitatea lemnului in detrimentul altor materiale, motiv pentru care toate scorile indeamna spre acesta. Calitatile lemnului sunt remarcabile cu atat mai mult cu cat sunt unice, particulare si pot fi prelucrate pentru a le imbunatati. Fabrica Pamirco Manastiur din Romania produce traversele doar din lemn de esenta tare, fiind cel mai bun material pentru obtinerea unui randamanet sigur. Speciile folosite de acest producator sunt stejarul si fagul, cele mai tari esente ale lemnului si cele mai potrivite pentru producerea de traverse.

Calitatile lemnului sunt apreciate peste tot in lume datorita structurii organice si naturale pe care o detine,ceea ce ii permite sa se plieze mai eficient pentru un mediu exterior cunoscut. Rezistenta unui astfel de material este cu mult peste alte tipuri de traverse, aceasta fiind oferita inclusiv de esenta tare a speciilor. Lemnul poate prelua cu usurinta greutatea transportului feroviar si o poate mentine oferindu-i stabilitate si siguranta.

Durabilitatea lemnului este un alt factor decisiv in conceprea de traverse. Fiind un material obisnuit cu factorii externi,poate face fata acestora pe o perioada mai lunga de timp, mai ales atunci cand in prelucrarea acestuia, se foloseste ingrediente de calitate care sa sporeasca acest aspect.

Railway sleepers – optiunea alegerii traverselor de lemn

Pamirco este un producator care pune foarte mare accent pe tendintele noi de pe piata, motiv pentru care incearca constant perfectionarea serviciilor si a produselor pe care le ofera. Prelucrarea traverselor este un aspect important pentru ei, motiv pentru care folosesc doar materiale calitative. In prelungirea vietii traverselor si a durabilitatii despre care mentionam mai sus, Pamirco foloseste un creozot de calitate superioara pentru impregnarea acestora, iar fiecare tehnica in parte vizeaza oameni experienti in acest domeniu si o aparatura moderna.

Calitatea traverselor de lemn porneste de la modul in care sunt prelucrate. Lemnul, fiind un material nu foarte usor de prelucrat, insa care poate fi imbunatatit, traversele pot detine caracteristici ce nu pot fi gasite prin conceperea cu alte materiale. Spre exemplu, acolo unde se necesita, Pamirco poate prelucra traversele din lemn astfel incat sa o fere elasticitate, sa absoarba vibratiile sau sa ofere izolare pentru locuitorii din zonele adiacente. Asadar, calitatea traverselor lemnoase poate fi imbunatatita constant datorita accesibilitatii oferite de material.

Wooden railway sleepers – traverse profesionale – cele mai cautate

Daca esti un client in cautare de calitate, promptitudine si profesionalism, avem oamenii potriviti pentru satisfacerea fiecarei nevoi in parte. Pamirco este un producator experimentat in prelucrarea lemnului, asadar calitatea traverselor de cale ferata iti este garantata inclusiv de numarul acestora fabricat in totii ani, pentru o clientela diversificata.

Traversele Pamirco corespund preferintelor fiecarui client si asigura durabilitatea si rezistenta necesara in cadrul unei constructii de cai ferate. Nu ezita sa-i alegi pe cei mai buni pentru ce e mai bun.