Ce inseamna TUMMO?

BUCURESTI - 12 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Un seminar de dezvoltarea personala este disponibil oricui. Seminarul TUMMO este structurat in asa fel incat sa poata fi accesibil oricui. Indiferent de nivelul de practica atat ca informatie, cat si ca metoda de predare, TUMMO este accesibil oricui are curiozitatea sa participe la seminar. 


Spiritualitatea Tantrica

Spiritualitatea Tantrica

 Sa-i cunosti pe altii este inteligenta, sa te cunosti pe tine este adevarata intelepciune.  

Spiritualitatea tantrica

Ce inseamna TUMMO ?

 

Termenul TUMMO este unul plin de mister pentru romani. La noi in tara, au exista in ultimii ani un numar mic de evenimente in jurul fenomenului TUMMO, insa prea putine ca sa exista cunoastere generala. Exprimat pe scurt, TUMMO este o ramura a traditiei tibetane. 

TUMMO este despre oameni care isi pun intrebari existentiale si tind sa afle raspunsul in aceasta viata. Rafinarea permanenta a cunoasterii este esentiala in cautarea libertatii depline.

Tradiția tibetana Bon este împărțită în sutra și tantra, sutrele formând baza doctrinară a căii monahale drepte. TUMMO este o ramura a tantrei superioare.

Tantra formează rădăcina unui mod mai larg si mai tolerant de practica, adaptabil vietii noastre sociale. 


Ce reprezinta TUMMO ?

Razele emise de soare si energia termica produsa de soare sunt aspecte esentiale ale soarelui, dar nu sunt soarele propriu-zis. Cand percepem o stare de caldura deducem ca trebuie sa existe pe undeva o sursa de caldura care iradiaza.

Chakrele, energiile si alte forme subtile de constiinta care sunt puncte, zone de depozitare a puterii divine, nu pot decat sa ne conduca la intelegerea faptului ca exista o Sursa superioara din care toate acestea au izvorat. 

Este important sa pornim calatoria spirituala de acolo de unde ne aflam nu din punctul in care credem ca suntem.

De ce folosim TUMMO?

Acesta este motivul pentru care trebuie sa folosim practica noastra zilnica de TUMMO, care ne ajuta pe calea spirituala sa ajungem pas cu pas la dimensiunea Realitatii ultime, fara forma.

Efortul sustinut, realizat printr-o intelegere totala a artei si filozofiei tibetane si in perfecta comuniune cu trupul, mintea si sufletul nu este o practica mecanica, ci una flexibila. 


Intelepciunea profunda este obtinuta prin practica intensa, daruire si atentie, iar detasarea sau non-atasamentul prin aplicarea infranarii si controlului interior. TUMMO va ajuta sa aveti o practica exacta si corecta. 

Sa-i cunosti pe altii este inteligenta, sa te cunosti pe tine este adevarata intelepciune.


Scopul nostru real in această practică TUMMO este de a dizolva obscuritatile karmice - care ne impiedica să experimentam existenta noastra ca pe adevarata noastra natura în momentul de fata - prin trezirea caldurii interioare primordiale. 


In timpul meditatiei TUMMO unul dintre efectele secundare este si degajarea de caldura.

Prin acest efect are loc o autoreglare a metabolismului in corp, fapt ce aduce un plus de sanatate si vigoare practicantului perseverent. 

Taguri: meditatietummo