Compania Pamirco producator de traverse de lemn

BUCURESTI - 23 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri

Companiile producatoare de railway sleepers trebuie sa detina oameni cu experienta si o aparatura moderna care sa sporeasca intregul proces de prelucrare. Daca esti de acord cu acest aspect atunci Pamirco Manastiur este fabrica care iti poate oferi traverse de calitate superioara.

railway sleepers

railway sleepers

 Fabrica Pamirco s-a facut usor remarcata prin experienta si prezenta pe care o are in aceasta industrie. 

Pamirco

Railway sleepers - prelucrare prompta si rapida oferita de Pamirco

Unul din avantajele acestor produse de calitate oferite de Pamirco, este ca pot fi prelucrate in timp util si eficient, din acest motiv foarte mulți clienti apreciaza promptitudinea cu care lucreaza firma. Acest mod alert preferat de clienti se datoreaza experientei si aparaturii moderne care usureaza procesul si ofera un grad mai mare de control si calitate.

Desi, poate ca un potential consumator, nu esti interesat de aparatura fabricii, ar trebui sa stii ca in cele mai multe cazuri, calitatea este oferita si sprijinita de dotari moderne si profesionale. 

Cei de la Pamirco au o aparatura diversa pentru fiecare proces, printre acestea se numara si cele 6 uscatoare de ultima generatie care ajuta in uscarea artificiala si inclusiv aburitorul modern pentru traverse. Instrumentele de prelucrare ajuta in redarea unor rezultate optime, iar acest lucru este de interes atat pentru fabrica cat si pentru consumator.

La Pamirco Manastiur pot fi sigur ca se va respecta termenul de finalizare a produselor si le vei avea gata in timp util respectand mereu nivelul de calitate dorit.

Railway sleepers - produse romanesti apreciate la nivel international

Daca inca nu ai auzit pana acum de fabrica Pamirco sau nu s-a intamplat sa ai antecedente cu o astfel de industrie, ar trebui sa stii insa ca la nivel international cat si la nivel national, firma se afla printre preferintele prime ale clientilor atunci cand vine vorba de traverse. Avand peste 529701 de fabricatii de traverse pana in acest moment, fabrica are si un numar impresionant de clienti care apreciaza produsele romanesti, bine prelucrate si de o calitate inalta. 

Tari precum Egipt, Japonia,Olanda,Bulgaria,Germania si multe altele, prefera traversele Pamirco din mai multe motive: au un material puternic, sunt realizate de o echipa cu experienta, ofera varietate in servicii, ai oportunitati diverse, sunt prelucrate modern si sunt finalizate mai repede decat te-ai astepta.

Este mai eficient sa faci o investitie care iti ofera calitate si profesionalism indiferent de locul in care se afla. Astfel iti garantezi constructii de durata in timp si rezistente la diferiti factori perturbatori. Fiind amplasata exterior, traversa lupta cu diferite elemente biologice sau termice, pentru a le face fata, trebuie sa fie prelucrata corect, folosindu-se doar produse profesionale.

Traverse cale ferata de la Pamirco facute pentru orice tip de ecartament 

In cadrul fabricii Pamirco, traversele din lemn sunt mult mai fiabile si avantajoase fiind prelucrate pentru orice tip de ecartament. Ai posibilitatea de a comanda traverse normale, traverse pentru macazuri sau incrucisari si chiar traverse pentru poduri care se vor plia perfect pe orice tip de ecartament. Fiabilitatea metarialului lemnos permite inclusiv prelucrarea traversei  in mod special, astfel incat sa corespunda anumitor sarcini acolo unde sunt solicitate : de la elasticitatea necesara transportului feroviar pana la absorbtia de vibratii sau izolarea locuitorilor din zonele adiacente. 

Traversele din lemn sunt mult mai accesibile decat celelalte tipuri de traverse fiind si cele mai economice. Putem lua ca exemplu traversa din beton, care este mult mai costisitoare iar in momentul deteriorarii este necesar sa schimbi intreaga infrastructura a cailor ferate, iar asta reprezinta alte costuri in plus. Cu o traversa din lemn scapi mult mai usor de costuri, este mai durabila in timp, iar inlocuirea ei cu alta noua se face foarte simplu si usor.

Traverse cale ferata - Pamirco garanteaza orice investitie prin calitate

 Produsele sunt o investitie de succes pentru ca insusi fabrica investeste in oameni, aparaturi moderne si materiale de inalta calitate. Serviciile fabricii sunt prestate cu profesionalism, veti regasi seriozitate, devotament si un stil prompt de a fabrica produse de o calitate superioara. Serviciile sunt variate si de asemenea la cerere pot fi si preferentiale si puteti colabora astfel cu o echipa profesionista pe mai multe domenii sau produse.

Website-ul online Pamirco Manastiur va asteapta cu mai multe informatii legate de produse, metode sau servicii de prelucrare. De asemenea puteti lua mai usor contact cu echipa si sa va comandati traversele lemnoase oferite de Pamirco.