De ce sa cumperi railway sleepers de la Pamirco?

BUCURESTI - 14 ianuarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Constructii

Daca esti in cautare de railway sleepers – traverse de cale ferata cu un grad ridicat de rezistenta si un nivel sporit de durabilitate in timp, atunci cu siguranta cauti produsecalitative care sa respecte aceste conditii. Traversele Pamirco Manastiur sunt rezultatul corect al unei experiente de prelucrare de peste 15 ani.

railway sleepers

railway sleepers

 Indiferent de optiunile pe care le ai de la o traversa, important este sa alegi oamenii potriviti, firma corecta care sa iti ofere un produs sigur, stabil, durabil si econom. 

Pamirco

Railway sleepers – calitatea se recunoaste in experienta

Prelucrarea de traverse nu este un serviciu ce se poate invata si realiza de azi pe maine de catre orice pasionat de cai ferate. Conceperea si prelucrarea de traverse presupune alegerea mai multor etape corecte care sa ofere un rezultat sigur si durabil de care are nevoie orice client.

Pentru a avea un rezultat care sa te multumeasca atat pe tine ca producator cat si pe client, este necesara o experienta de prelucrare, care in timp te-a invatat sa dobandesti cele mai bune cunostinte in materie de lucru a traverselor. De asemenea, posibilitatea de a satisface cat mai multe nevoi ale consumatorului este un plus de valoare oferit tie ca fabrica.

Experienta este un factor decisiv in alegerea unei companii care sa iti produca cele mai eficiente traverse in functie de preferintele tale. Pamirco Manastiur este fabrica de prelucrare a lemnului de peste 15 ani si cocheteaza cu realizarea de traverse la un nivel inalt de calitate pentru orice pretentios.

Railway sleepers – materiale si oameni de calitate

Pentru a oferi rezultate pe masura asteptarilor este necesar sa folosesti ingrediente secrete care sa te propulseaze spre succes. Pamirco detine o mana de lucra cu profesionalism si experienta in arta prelucrarii traverselor,oameni pasionati si seriosi pentru a oferi cele mai bune produse pe piata.

Materialele folosite sunt un aspect important pentru produsul final, motiv pentru care, desi traversele pot fi concepute din diferite materiale, lemnul ramane pentru Pamirco cat si pentru majoritatea populatiei, cel mai benefic material pentru constructia de cai ferate.

Pentru ca se tine cont de cerintele pietei, modernizate de la un an la altul, Pamirco se perfectioneaza constant in prestarea de servicii si ofera produse care sunt extrem de dorite si apreciate in lumea intreaga. Traversele de la Pamirco sunt un real succes atat in Romania cat si in tari internationale precum: Egipt,Japonia, Slovenia,Serbia,Anglia,Ungaria si multe altele pentru care calitatea este un factor decisiv de cumparare.

Traverse de cale ferata – rezistenta si durabilitate asigurata

Avand o experienta acumulata in timp, producatorul intelege nevoile clientilor si cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le detina o traversa de cale ferata. Motiv pentru care, Pamirco ofera produse cu un grad ridicat de rezistenta si durabilitate oferite prin materialul ales si modul de prelucrare a acestuia. 

Desi lemnul este un material folosit din timpuri vechi, astazi reprezinta un motiv in plus pentru care oamenii aleg Pamirco, prelucrarea traverselor lemnoase. In urma unor cercetari s-a ajuns la concluzia ca lemnul ofera constructiei de cai ferate caracteristici esentiale printre care regasim rezistenta si durabilitatea.

Traversa din lemn pentru o cale ferata moderna

Insa pentru a prelungi durata de viata a celor doua caracteristici, se folosesc metode de prelucrare specifice care sa le ofere un plus de vitalitate. Din acest motiv, traversele Pamirco sunt impregnate cu un creozot de calitate superioara, uscat artificial cu ajutorul a 6 motoare de ultima generatie si aburite cu un aburitor modern care sa sporeasca calitatea rezultatului final. Fiecare tehnica in parte este realizata cu scopul de a prelungi durata de viata a traverselor si de a le concepe mult mai rezistente in timp.

Traverse de cale ferata Pamirco – un plus de valoare 

Orice constructie care presupune in special transport feroviar trebuie realizata cu precizie si atentie pentru a oferi un mediu sigur si stabil in orice moment al zilei. Traversele joaca un rol important si sunt piesele de rezistenta a intregii constructii, motiv pentru care Pamirco pune accent pe prelucrarea corecta a acestora folosind doar materiale si tehnici calitative prin care sa ofere un plus de valoare fiecarei cai ferate.

Fabrica Pamirco poate produce traverse speciale care sa raspunda la anumite momente cheie precum elasticitate sau absorbtie de vibratii, iar pentru a satisface cat mai bine nevoile clientilor, la cererea acestora, se pot prelucra si alte materiale lemnoase care intra in compozitia cailor ferate. 

Indiferent de optiunile pe care le ai de la o traversa, important este sa alegi oamenii potriviti care sa iti ofere un produs sigur, stabil, durabil si econom.