Five, masini de lux – servicii Premium

Otopeni - 12 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Monden / Lifestyle

Ai devenit client rent a car si cauti firma cea mai potrivita pentru nevoile tale? Five este firma de inchiriat masini din Bucuresti sau Otopeni care ofera servicii Premium. Alege sa testezi servicii de calitate si sa conduci masini luxoase.

inchirieri auto lux

inchirieri auto lux

 La fiecare masina inchiriata echipa Five a primit aprecierea clientului pentru serviciile de calitate si profesionalismul aratat de echipa. Alatura-te si tu listei de clienti satisfacuti. 

Firma Five

Servicii de inchirieri auto Otopeni pentru persoane fizice si persoane juridice poti incerca de la firma FIVE. Aceasta firma dispune de un numar mare de modele auto in flota sa si le pune la dispozitia clientilor sai cu preturi moderate. 

Unele masini de inchiriat la preturi moderate sunt greu de gasit. Modelele de masini precum cele din clasa compact sau SUV se gasesc doar la preturi mari. Ai nevoie de o masina pentru o ocazie speciala pentru afacerea ta.

Inchiriaza o masina de la rent a car si iti poti impresiona clientii aparand intr-un autoturism nou, puternic si in stare impecabila. In afaceri imaginea conteaza foarte mult. Unele contracte sunt semnate doar atunci cand obtinem increderea colaboratorilor. O masina puternica poate inclina balanta in favoarea ta. 

Masini luxoase pentru ocazii speciale 

Clientii interesati de inchirieri auto de lux din capitala apeleaza la firmele care ofera servicii nonstop. Valabilitatea si flexibilitatea sunt calitati apreciate in domeniul rent a car. 

O firma locala care face inchirieri de luni pana vineri nu ajuta la fel de multi clienti ca o firma cu program non stop. Suna si va o programare, sau completeaza formularul de pe site-ul firmei de inchirieri. Procesul este unul simplu si apoi masina dorita de tine este rezervata si te asteapta. 

Cand discutam despre masinile de lux trebuie sa tineti cont ca se opreste o taxa drept garantie pentru intoarcerea masinii in stare buna. Modelele de automobile pe care le poti incerca la firma FIVE sunt Mercedes C Class, Mercedes E Class, MITSUBISHI OUTLANDER, BMW X5, BMW X1 si BMW SERIA 1.

O masina de inchiriat pentru firma 

Masinile inchiriate ne salveaza din multe situatii complicate. Atunci cand ai un angajat care lucreaza pe teren si ajunge la potentiali clienti zi de zi cu mijloace de transport in comun, afacerea ta pierde.  

Solutia este sa apelezi la o firma de inchirieri pentru a lua o masina timp de o luna pentru angajatul tau. Exista firme de rent a car care au oferte speciale pentru persoane juridice. 

Contacteaza serviciul clienti al unei firme si intreaba daca primesti o reducere de pret pentru inchirierea unei masini timp de minim 30 de zile. Luna August este una din acele luni foarte aglomerate pentru domeniul rent a car. Multi turisti si romani din strainatate ajung in tara in August si doresc o masina pentru a merge la munte si la mare.  

Apeleaza din timp la rent a car, pentru a rezerva masina ta low-cost. Cererea cea mai mare se inregistreaza pentru masinile din clasa low-cost. O masina de inchiriat de la 10 Eur pe zi poate fi un real folos.