Lifting facial nechirurgical cu Fire resorbabile PDO

BUCURESTI - 10 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail

Obtine rezultate spectaculoase de rejuvenare faciala cu o procedura moderna si non-invaziva, lifting cu fire resorbabile PDO! Sterge pana la 10 de ani de pe chipul tau instant, imbunatateste dramatic consecintele imbatranirii pielii si stimuleaza productia de colagen in zonele unde sunt aplicate. Vezi ofertele cu reducere disponibile pe platforma de promovare www. IzzyReduceri.ro .

Lifting Facial cu Fire resorbabile PDO

Lifting Facial cu Fire resorbabile PDO

Procedura cu Fire PDO are efect de lifting subdermal si reprezinta o terapie estetica non-chirugicala si non-invaziva. Procedura este simpla si rapida, stimuleaza actiunea fibroblastelor si nu este dureroasa, realizandu-se sub anestezic local. Acestea produc fibrozarea tesuturilor din zona, dand nastere colagenului de tip I si III. Aria de aplicare a firelor este Sistemul Muscular Superficial Aponeurotic (SMSA), mai precis HIPODERMUL

Cum se realizeaza liftingul facial cu fire PDO?

Tratamentul de Lifting Facial cu fire resorbabile PDO presupune introducerea unor ace fine incarcate cu mini fire de polidoxanona (PDO) care raman in piele odata ce acele sunt indepartate. PDO este un material extrem de sigur, folosit in mod obisnuit in chirurgia cardiaca. Este resorbabil in totalitate, nu produce reactii alergice si nu are efecte secundare.

Diferenta este vizibila chiar din prim zi, insa rezultatele finale pot fi observate dupa 1-2 luni. Efectul de lifting facial are o durata de 1-3 ani, in functie de metabolismul si stilul de viata al fiecarui client.

Cui i se recomanda acesti tip de lifting?

Procedura poate fi realizata atat de doamne, cat si de domni, dar si de persoanele tinere care isi doresc pometi proeminenti si definiti (se recomanda combinarea firelor PDO cu acidul hialuronic pentru cele mai bune rezultate).

Alege ofertele disponibile pe www.IzzyReduceri.ro pentru 2, 4 sau 10 fire PDO PULL COG si beneficiezi de pana la 44% Reducere!

Tratamente asociate cu firele resorbabile PDO

Fire PDO buze ajuta la marirea si conturarea buzelor cu fire resorbabile si acid hialuronic pentru rezultate spectaculoase. Obtii volum accentuat, contur perfect si estomparea ridurilor din jurul buzelor sau colturile gurii.

Procedura simpla, rapida (dureaza aproximativ 30 de minute) si are rezultate spectaculoase. Efectul dureaza pana la 9 luni in functie de metabolismul si stilul de viata al clientului.

Tratamentul este non-invaziv, nedureros si fara reactii adverse!

Pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro gasesti oferta pentru augmentare buze cu fire resorbabile PDO de contur si 1 ml. Acid Hialuronic de la Dr. Saidac la DOAR 1200 lei!

Pentru rezultate spectaculoase, se recomanda combinarea firelor resorbabile PDO cu una din substantele triunghiului de aur:

-acid hialuronic – ideal pentru estomparea ridurilor din jurul gurii, augmentarea buzelor

-toxina botulinica – ideal pentru estomparea ridurilor din zona fruntii si pe cele din jurul ochilor

-PRP (plasmolifting) – sau terapia vampir, o metoda de rejuvenare faciala 100% naturala

Ce zone pot fi rejuvenate cu ajutorul liftingului cu fire resorbabile PDO?

Ridicare pometi – daca iti doresti un aspect mai plin care va sterge 10 ani INSTANT de pe chipul tau,  ridicarea pometilor cu fire resorbabile PDO face minuni.

Corectarea formei sprancenelor in combinatie injectare de toxina botulinica.

Gatul –piele de pe gat este prima care ne arata varsta. Fiind mai subtire decat piele de pe fata, necesita o ingrijire mai atenta pentru a o mentine tanara mai mult timp. Liftingul gatului cu fire PDO este procedura ideala pentru rejuvenarea pielii si pentru a scapa de „gusa”
Se folosesc 30-40 fire PDO screw  combinat cu 1 ml acid hialuronic.

Barbia dubla – firele PDO ne ajuta si la conturarea si modelarea fetei, iar barbia dubla poate fi semnificativ ingustata dupa aceasta procedura.

Daca te-am convins si vrei sa incerci si tu cea mai eficienta procedura de rejuvenare faciala nechirurgicala, intra pe platform de promovare www.IzzyReduceri.ro si alege din ofertele disponibile cu pana la 60% DISCOUNT!