Masaj drenaj limfatic

Popesti Leordeni - 22 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Masaj drenaj limfatic aleg femeile care isi doresc sa reduca aspectul de coaja de portocala. Masaj drenaj limfatic
este benefic tuturor persoanelor care doresc eliminarea toxinelor din corp. Salonul Illieen's ofera servicii de intretinere corporala. Fiind un salon de infrumusetare, Illieen's se axeaza pe introducerea clientelor sale celor mai recente descoperiri atat in privinta produselor cosmetica, cat si a tratamentelor de intretinere corporala.
Serviciile de cosmetica si intretinere corporala sunt parte din viata unei femei care isi doreste sa arate elegant.

Masaj drenaj limfatic

Promovăm si valorificăm frumusețea naturală si respectăm fiecare client.

Illieen's

La masaj drenaj limfatic apeleaza de obicei femeile care isi doresc un corp cu un aspect impecabil. O piele sanatoasa, fara aspectul de coaja de portocala este usor de obtinut de doamnele si domnisoarele care apeleaza la salon de intretinere corporala

Exista cliente care au frica de un masaj drenaj limfatic deoarece cred ca este dureros. Fals. Un expert in masaj drenaj limfatic stie cum sa aplice miscarile si presiune pe punctele in care se afla ganglioni, insa fereste clienta de durere fizica. Nici o femeie nu doreste sa sufere intr-un salon de intretinere corporala . Scopul vizitei la salon este relaxarea.

Un salon de intretinere corporala este salonul Illieen's din Popesti Leordeni. In acest salon doamnele pot gasi servicii de masaj si cosmetica. In gama larga de masaje oferita de Illieen's clientele gasesc masaj drenaj limfatic.

Acest masaj presupune masarea limfei prin aplicarea unor usoare presiuni asupra zonelor unde se afla ganglionii limfatici. Zonele de ganglioni limfatici sunt zone cheie din organism unde corpul aduna toxine. Ganglionii limfatici se găsesc în regiunea gâtului, a sânilor, abdomenului, în zona inghinală şi a genunchilor.

La salonul Illieen’s, prin masare puneam limfa in miscare prin sistemul limfatic. Astfel eliminam toxinele din organism.  Printre beneficiile acestui masaj de drenare se afla si stimularea sistemului imunitar si tonifierea pielii.

De cele mai multe ori ni se recomanda masaj drenaj limfatic atunci cand lucram pentru a slabi cateva kilograme. Acest tip de masaj ajuta la curatire si este util in timpul dietelor sau tratamentelor de tip “detox”.

Un salon de intretinere corporala ajuta femeile oferind acest tip de serviciu la preturi accesibile. Ofertele de toamna din saloanele de infrumusetare se axeaza pe intretinere, regenerare si pregatire a corpului pentru iarna.

Alte beneficii demne de mentionat pentru masajul de drenaj limfatic sunt eliminarea aspectului de coaja de portocala si eliminarea apei stagnante din organism.

In felul acesta combatem celulita, obtinem un aspect frumos al pielii la exterior si o regenerare la interior. Doamnele si domnisoarele isi recapata incredere de sine si starea de bine dupa sedintele de drenaj limfatic.

Prin practicarea de masaj drenaj limfatic de cateva ori pe parcursul unei luni veti observa cu ochiul liber o schimbare a aspectului pielii dumneavoastra. Acest tip de masaj trebuie sustinut de un stil de viata sanatos bazat pe consum de apa, ceaiuri, fructe si legume.

Atunci cand pasiti intr-un salon de intretinere corporala veti primi sfaturi de aplicat si in afara salonului. Ceea ce face clienta in afara salonului poate sa ajute si sa contrinuie la obtinerea unor rezultate rapide in salon.

Cand apelezi la un salon de intretinere corporala stii ca esti pe mainile unor experti. Din acest motiv, clientele care au testat serviciile celor din echipa Illieen's recomand acest loc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/masaj-drenaj-limfatic1