Masaj terapeutic si masaj reflexogen – acum si in Popesti Leordeni

Popesti Leordeni - 14 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

In toamna aceasta salonul de infrumusetare a extins gama de servicii cu pachete de masaj terapeutic si masaj reflexogen . Sedintele pentru aceste tipuri de masaj (Masaj terapeutic sau un masaj reflexogen ) se pot cumpara individual sau la pachet.

Masaj terapeutic

Masaj terapeutic

 Oamenii mulţumiţi au mai puţină nevoie de încurajare decât cei nefericiţi. Şi invers, un masaj poate fi miraculos atunci când ne simţim singuri sau trişti. 

Stefan Klein

Masaj terapeutic  sau un masaj reflexogen  poti incerca acum si in Popesti Leordeni la salonul Illieen’s. Echipa Illieen’s a primit numeroase cereri pentru a adauga in lista de servicii masaj terapeutic  si masaj reflexogen. Dorintele clientelor sunt indeplinite acum la salon Illieen’s.

Femeile dornice de sedinte de masaj terapeutic sau de masaj reflexogen beneficiaza de reduceri semnificative in perioada de Black Friday.

Abonamentele pentru orice tip de masaj sunt reduse ca pret pentru a oferi femeilor un rasfat inainte de sarbatorile de iarna. 

Masaj terapeutic si masaj reflexogen – beneficii si precautii

Aceste tipuri de masaj prezinta numeroase beneficii. Tocmai din aceste motive femeile au cerut in repetate randuri introducerea serviciilor de masaj terapeutic si masaj reflexogen.

O sedinta de masaj reflexogen ajuta la combaterea problemelor de sanatate prin masarea anumitor terminatii nervoase sau puncte de pe corp.

Fiecare organ al corpului nostru are anumite terminatii nervoase pe suprafata corpului.

Un expert in masaj reflexogen stie cum sa maseze aceste zone pentru a elibera pacientul de durere.

Sedintele de masaj terapeutic sunt recunoscute pentru imbunatatirea circulatiei, stimularea limfei, relaxarea muschilor si reducerea durerilor sau crampelor. 

Clientele care aleg masaj terapeutic sau masaj reflexogen sunt passionate de un corp sanatos si echilibrat.

Prin sedintele de masaj un expert ne poate ajuta sa indepartam durerea, oboseala si sa ne refacem tonusul.