O cale ferata moderna cu ajutorul produselor Pamirco

Iasi - 2 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Constructii

Modernizarea constructiilor de cai ferate necesita produse de calitate si bine prelucrate. Railway sleepers - traverse cale ferata, sunt produsele cheie a constructiilor fiind cele cu rolul cel mai important : legarea sinelor intre ele si mentinerea greutatii transportului feroviar.

traverse lemn

traverse lemn

 Alegeti o companie cu traditie in productia de traverse de cale ferata. Continuând tradiţia Fabricii de Cherestea din Mănăştiur, Pamirco este o companie prosperă, cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul prelucrării lemnului.  

Pamirco

Railway sleepers moderne - fabricatia e cheia succesului 

Produsele ofera calitate prin diferite modalitati si proceduri, in cazul traverselor insa productia lor ofera cele mai multe raspunsuri cu privire la calitatea acestora. Bineinteles, materialele folosite sunt de asemenea un procedeu de baza, productia lor insa spune totul despre calitatea finala a produsului. Din acest motiv poti afla cu usurinta de la bun inceput calitatea produsului, intreband de etapele si modul de productie.

Traversele necesita o atentie sporita in prelucrare, mai ales atunci cand vorbim de lemn. La Pamirco Manastiur, fabrica de traverse si cherestea de peste 15 ani, traversa trece prin mai multe etape de productie. Principalele sarcini sunt taierea, rindeluirea si impregnarea lemnului alaturi de uscarea artificiala si aburirerea traversei. Fiecare proces in parte vizeaza prelungirea de viata a traverselor devenind mai durabile.

Lemnul folosit de catre Pamirco este cel de esenta tare, din specii precum stejarul si fagul. La nivel international cat si national, duritatea acestor traverse este foarte apreciata si recomandata pentru constructiile de cai ferate. Metodele de prelucrare sunt cele care pun baza unui produs calitativ,asadar cu cat sunt realizate mai corect, cu atat rezultatele finale vor fi de succes. 

Railway sleepers - poate un material vechi sa ofere modernizare?

Lemnul este cel mai vechi si mai folosit material pentru diferite constructii ce necesita produse sau elemente lemnoase. In contextul traversei nu ne intereseaza prezenta pe piata a materialului,ci avantajele pe care le poate oferi in detrimentul altor materiale din care traversele pot fi confectionate. 

Lemnul este prelucrat mai intai de toate modern, prin aparaturi de ultima generatie si dotari rapide care pot asigura calitatea productiei de traverse. La Pamirco Manastiur, oamenii si aparatura folosita sunt succesul modernizarii. Experienta si cunostintele echipei de lucru ofera un plus de valoare fiecarui produs in parte, care este imbunatatit constant odata cu dezvoltarea pietei si aparitia noilor cereri. La baza uscarii  si aburirii artificiale stau 6 uscatoare de ultima generatie si un aburitor modern.

In cazul impregnarii lemnului este folosit cel mai bun creozot de pe piata pentru a asigura traversa de cea mai inalta calitate. Cu produse bine prelucrate si fabricate alaturi de materiale de calitate, constructiile de cai ferate pot fi modernizate, pot deveni mai durabile si de asemenea mai rezistente in timp, ceea ce ajuta la economisirea pe termen lung. 

Traverse cale ferata - sub ce forma le poti gasi pe piata?

Daca te gandesti sa cumperi calitativ si sa alegi firma Pamirco Manastiur pentru productia de traverse, vei descoperi produse variate si servicii la preferintele clientului. Poti achizitiona mai multe tipuri de traverse existente in fabrica:

- traverse de cale ferata normala

- traverse pentru macazuri

- traverse pentru incrucisari

- traverse pentru poduri

Fiecare traversa in parte este prelucrata astfel incat sa se potriveasca oricarui tip de ecartament, fiind foarte fiabile si flexibile la inlocuire. Traversa poate fi de asemenea prelucrata astfel incat sa absoarba vibratiile sa ofere elasticitate si sa izoleze fonic pentru locuitorii din zonele adiacente.Observam astfel ca o traversa din lemn poate raspunde mai multor sarcini, fiind si mai utila si mai rezistenta.

In cazul in care, pe langa traverse detineti si alte preferinte lemnoase,la Pamirco Manastiu, orice element care intra in compozitia constructiilor de cai ferate si necesita ca material lemnul, poate fi prelucrat si proiectat in fabrica. Iti poti satisface nevoile din lemn la aceeasi fabrica, iar in tot acest timp poti fi asigurat de calitatea fiecarui produs in parte. Serviciile profesionale nasc la randul lor fidelitate si convingere in randul clientilor. Asadar daca esti un iubitor de calitate, investeste in cele mai bune traverse de pe piata.

Traverse cale ferata – asigurarea unor produse durabile

Orice produs de calitate asigura un grad ridicat de durabilitate care poate oferi in timp economisirea de resurse. In cazul traverselor de lemn acestea sunt mai putin costisitoare ca alte materiale, inlocuirea lor in momentul deteriorarii este simpla, nu este necesar sa intervii asupra intregii infrastructuri iar acest lucru automat te va ajuta in economisirea altor costuri suplimentare. 

Daca vrei sa comanzi traverse de cale ferata de cea mai buna calitate,contacteaza echipa Pamirco, afla modul de productie, etapele moderne si produsele finale. Intrape site-ul firmei si aflamai multe informatii de baza despre traverse.