Pamirco - informatii despre produse

Timisoara - 29 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Constructii

In achizitionarea de railway sleepers este important sa detii informatiile necesare care sa te ajute in alegerile corecte. Pamirco Manastiur iti ofera cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont in alegerea unei traverse.

traverse de lemn

traverse de lemn

 Achizitioneaza traverse de cale ferata produse pentru a spori succesul unei constructii de cai ferate si de asemenea, siguranta transportului feroviar. 

Pamirco

Railway sleepers - ce fel de produse necesita caile ferate?

Constructiile de cai ferate necesita produse de inalta calitate pentru a asigura un transport feroviar sigur si stabil. Traversele sunt piesele de rezistenta a cailor ferate, fiind responsabile de legarea sinelor intre ele, printr-un sistem de prindere. Mai mult decat atat, acestea preiau greutatea transportului si o mentin in echilibru, ceea ce demonstreaza ca traversa trebuie sa fie una rezistenta si dura. 

Avand la baze toate aceste cunostinte, in urma unor analize si preferinte de pe piata, traversele din lemn sunt cele mai apreciate la nivel durabil , rezistent si sigur. Printre numarul variat de materiale, lemnul, in speta cel de esenta tare este apreciat de majoritatea clientilor, fiind cel care rezista cel mai mult in timp si are capacitatea de a lupta cu diferiti factori perturbatori.

Specialistii din cadrul fabricii Pamirco Manastiur, cu peste 10 ani experienta, recomanda in continuare traversele lemnoase ca materiale de baza in constructiile de cai ferate de succes.

Railway sleepers - prin ce difera traversele de lemn de celelalte produse?

Un aspect important in achizitionarea de traverse este sa reusesti sa faci comparatie intre produse pentru a intelege avantajele si beneficiile ambelor parti. Daca ar fi sa luam in considerare preferintele din industrie, traversele de lemn raman in topul produselor durabile pentru constructiile de cai ferate. Ce ii face insa pe clienti sa achizitioneze traverse de lemn? Pamirco Manastiur si specialistii acestei fabricii ofera cateva raspunsuri simple la aceasta intrebare. 

Pentru inceput, lemnul este unul din materialele economice. Costuri reduse, durabilitate mai mare si nu necesita inlocuirea intregii infrastructuri atunci cand se deterioreaza. Pentru cei care prefera investitiile care sa le aduca si economii,traversele lemnoase sunt obtiunea corecta.

Pe langa celalalte materiale, lemnul are o structura organica si naturala, ceea ce automat ii confera caracteristici particulare. Lemnul de esenta tare folosit in acest context, este unul dintre cele mai durabile si rezistente materiale, fiind obisnuit cu factorii perturbatori din exterior. Mai mult decat atat, fiabilitatea lemnului permite prelucrarea lui pe mai multe sarcini sau obiective.

Traverse cale ferata - la ce recomanda specialistii sa fiti atenti?

Traversele de cale ferata, in special cele din material lemnos, necesita o prelucrare corecta pentru a mentine particularitatile naturale pe care il are acest produs. In acest context, trebuie sa fii atent la serviciile pe care le alegi si modul de prelucrare a acestora. La Pamirco Manastiur, traversele din lemn sunt prelucrate atent de o aparatura de ultima generatie , care sa sporeasca in rezultate calitative. 

Traversa din lemn trece mai intai prin taiere,rindeluire si mai apoi impregnare. Impregnarea trebuie realizata de asemenea, cu ajutorul unui creozot de calitate pentru a evita posibile deteriorari premature. Pe langa cele 3 etape de prelucrare, la Pamirco traversa va trece inclusiv prin uscarea artificiala, oferita prin intermediul a 6 uscatoare de ultima generatie si in final aburirea traversei cu un aburitor modern si eficient. Observam, asadar, ca traversa din lemn necesita o atentie mai mare de lucru pentru a ne asigura ca-i menținem avantajele naturale dar si ca le prelungim durabilitatea.

Traverse cale ferata – econom, calitativ si durabil

Printre multele caracteristici pentru care traversa de lemn se face apreciata in randul clientilor, partea economa, calitativa si durabila sunt cele care claseaza produsul printre preferintele de top. Pamirco Manastiur detine preste 529701 de traverse prelucrate pana in acest moment, iar clientii pornesc de la nivel national pana la cel international.

Fabrica va ofera tipuri diverse de traverse de la cele normale pentru calea ferata pana la cele pentru poduri, macazuri sau incrucisari. Acest tip de traverse sunt fiabile si pot fi prelucrate preferential pentru atingerea anumitor sarcini, cum ar fi absorbtia vibratiilor, elasticitatea si multe altele.

Traversele din lemn sunt o investitie de succes in cazul in care pui accent pe durabilitate, rezistenta si calitate. Sunt particulare, intocmai datorita lemnului cu o structura naturala si ofera avantaje in plus fata de un material deja folosit pe piata.