Pamirco ofera traverse de calitate superioara

Cluj - Napoca - 8 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Constructii

Traversele de calitate superiora sunt produse la mare cautare in aceasta perioada, datorita varietatii care a cuprins aceasta industrie. Pamirco Manastiur, producator de traverse cale ferata de peste 10 ani vine cu 5 sfaturi importante in achizitionarea traverselor calitative.

 Achizitionarea traverselor poate fi mai simpla daca apelezi la expertii din domeniu.  

Pamirco

Railway sleepers - 5 motive sa investesti in produse de valoare 

Rolul unei traverse de cale ferata este mai mult important decat ar crede clientul. Traversa trebuie prelucrata astfel incat sa poata sustine intreaga greutate a transportului feroviar, asadar este important sa tii cont de 5 sfaturi pentru a evita investitiile fara rezultat. Pamirco Manastiur este o fabrica prezenta in industrie de peste 10 ani, cunoaste rolul traversei si fabricarea ei calitativa. De-a lungul experientei au dobandit destule cunostinte care sa ajute in prelucrarea unor produse de top, asadar iata de ce ar trebui sa tii si tu cont. 

In primul rand, o traversa de calitate nu o gasesti in orice fel de context si nu este oferita nicidecum de amatori.  Fabrica Pamirco in 10 ani de munca a reusit sa stranga toate informatiile necesare unor traverse de calitate.

Cauta oameni cu experienta, investeste in ceea ce iti inspira profesionalism iar fiecare cost iti va aduce mai tarziu beneficii. Calitatea este intotdeauna acolo unde exista experienta. Traversa este un produs care necesita prelucrare si fabricare atenta, pentru a obtine un rezultat optim.

Railway sleepers - traversa de calitate se recunoaste de la baza

Cand spunem baza unei traverse ne referim automat la materialul din care aceasta este conceputa. Ca material prim, acesta trebuie sa ofere traversei cat si intregii infrastructuri de cai ferate, caracterstici care sa sprijine intreg demersul, in mod sigur si stabil. Industria evolueaza constant, iar materialele incep sa difere in functie de clienti sau fabricile producatoare. Cu toate acestea, Pamirco Manastiur lucreaza cu material lemnos de peste 10 ani, iar numarul de clienti este mai mereu in crestere. 

Modernizarea fabricii nu porneste de la material, ci de la modul in care aceste este prelucrat. Dintotdeauna, fabrica a folosit un lemn de esenta tare, in speta acele specii mai dure precum fagul sau stejarul. Cele doua tipuri de lemn sunt recunoscute pentru rezistenta pe care o au - necesara pentru traversele de cai ferate din zone mai precare si solicitante, cat si datorita durabilitatii - una dintre nevoile principale a oricarui client consumator de aceste produse.

Beton, plastic sau fier, materialele ofera particularitati diferite, lemnul insa este cel mai apreciat la nivelul constructiilor durabile. Acest lucru o demonstreaza si clientii fabricii Pamirco care vin inclusiv din tari precum Japonia, Egipt, Anglia sau multe altele pentru a comanda aceste produse de top.

Traverse cale ferata - prelucrarea materialului trebuie sa asigure clientul de calitate 

E de subinteles ideea in care, degeaba avem un material avantajos, daca prelucrarea lui nu ii incurajeaza particularitatile naturale. Structura organica si naturala a lemnului trebuie imbunatatita prin etapele de prelucrare a lemnului. In cadrul fabricii Pamirco fiecare proces de fabricare este important, din acest motiv, orice etapa are la baza o aparatura moderna. Tine-ti cont de acest aspect si axati-va pe cei care investesc in uneltele de lucru.

 In acest fel te poti asigura de calitatea unui produs si de profesionalismul cu care acestia lucreaza. Etapele de prelucrare sunt mai apoi cele care pun bazele traversei superioare. Lemnul trebuie taiat, rindeluit si mai apoi impregnat. In Fabrica Pamirco veti regasi inclusiv uscarea artificiala, realizata prin intermediul a 6 uscatoare moderne si in final aburirea produsului printr-un aburitor de ultima generatie. Ingredientele folosite in prelucrare, trebuie sa fie de asemenea de calitate superioara. Creozotul de exemplu, trebuie ales printre cele mai bune de pe piata. Pentru a ne asigura ca rezultatul continua sa fie pe masura asteptarilor.

Traverse cale ferata - Pamirco - produsele de cea mai inalta calitate de pe piata

In cadrul fabricii Pamirco Manastiur, se pune foarte mult accent pe fiecare proces in parte. De la oamenii cu experienta care se ocupa de aceste etape, pana la materialele de baza, modul de prelucrare, aparatura folosita pana la produsele calitative care se folosesc in fabricarea traverselor. Orice factor component la conceperea traversei de lemn, trebuie sa fie la nivelul cu care ne dorim sa concepem si produsul finit.

Pamirco Manastiur face din fiecare investitie a clientului, traverse rezistente la factori externi si mult mai durabile in timp. Iti reduci din costuri si te bucuri de avantajele produselor.