Pregateste-ti silueta pentru vara! Scapa de kilogramele in plus si de celulita

BUCURESTI - 9 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail

Vine vara! Remodeleaza-ti silueta si scapa rapid de celulita inestetica cu cele mai eficiente proceduri disponibile cu reducere pe platforma de promovare www. IzzyReduceri.ro . Transforma-ti corpul in timp record si pregateste-te de sezonul costumelor de baie.

Vine VARA! Remodeleaza-ti silueta si scapa de celulita!

Tu cum te pregatesti pentru vara? Daca vrei sa scapi rapid de cateva kg in plus si de cm incapatanati din zonele problema, ti-am pregatit un top al celor mai eficiente proceduri de remodelare corporala. Rezultate spectaculoase inca de la prima sedinta, fara diete sau ore interminabile la sala.

XBody, radiofrecventa corporala, masaj anticelulitic, lpg, dermocell, criolipoliza… tu ce alegi? Vezi ce solutie ti se potriveste si profita de preturile cu reducere de pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro!

Topeste celulita si Tonifiaza cu Radiofrecventa Corporala!

Radiofrecventa trateaza orice tip de celulita, cu rezultate foarte bune chiar si la celulita de stadiu 3-4 si reduce grasimea localizata. Aceasta terapie  presupune distrugerea celulelor ce au incorporata o cantitate mult mai mare de grasime (ca si cantitati si ca volum), prin incalzirea in profunzime a tesutului adipos! Astfel, pe langa topirea celulelor adipoase este eliminat si aspectul de coaja de portocala!

Ce zone te deranjeaza? Fesele, coapsele, bratele, genunchii, pieptul? Pot fi rezolvate! Chiar de la prima sedinta, se observa tonifiere si astfel in 4-6 sedinte se obtine scaderea in 2-3 centimetri pe zona cat si compactarea/ remodelarea corporala.

Eu am ales pachetele pentru radiofrecventa medicala cu BTL Exilis si am fost foarte multumita de rezultate. Voucherul l-am achizitionat de pe www.IzzyReduceri.ro si am beneficiat de o reducere 49% pentru pachet 1 sedinta, 2 zone.

Masaj anticelulitic – solutia 100% naturala pentru tratarea celulitei!

Masaj anticelulitic sau masaj cu bambus este un remediu 100% natural care netezeste zonele afectate de celulita, reda fermitatea pielii si te scapa de aspectul de coaja de portocala! In plus, stimuleaza circulatia si reda elasticitatea pielii

Este un masaj profund care stimuleaza circulatia sangvina si limfatica locala, activand metabolismul organismului.

Masajul anticelulitic este eficient in remodelarea tesutului adipos ,netezind zonele afectate de celulita. Masajul anticelulitic nu trebuie sa doara, se folosesc tehnici specifice pentru drenaj limfatic si imprastierea si micsorarea nodulilor celulitici.

Rezultate:

- se observa dupa primele 4-5 sedinte intensive, aspectul de coaja de portocala dispare vizibil iar pielea este mai neteda;
- scaderea in circumferinta dupa un tratament este de pana la 7 cm ;

Beneficii:

– imbunatatirea circulatiei sanguine;
– spargerea si eliminarea micro si macro nodulilor celulitici;
– reducerea stratului adipos;
– redobandirea elasticitatii si fermitatii pielii;
– efecte la nivelul sistemului nervos

Pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro gasesti zeci de oferte pentru masaj anticelulitic, cu bambus, de relaxare sau terapeutic la cele mai mici preturi!

Slabeste cu XBody in doar 20 minute pe sedinta!

Indeplineste-ti acum visul de a avea un corp perfect tonifiat, abdomen cu patratele, fese ferme si 0 celulita! Cu revolutionarul antrenament Xbody dorinta ta poate sa devina realitate.
In doar 20 de minute de antrenament arzi pana la 2500 de calorii si lucrezi 90% din musculatura corpului.

Xbody folosese curentul de slaba intensitate pentru a stimula musculatura. Electrozii sunt plasati in puncte cheie astfel incat sa fie stimultate toate cele 9 grupe musculare (inclusiv muschii situati in profunzime ce nu pot fi lucrati prin exercitii clasice). In functie de necesitatile tale, antrenorul va seta din consola programul cel mai potrivit tie.

Marele avantaj al antrenalentului XBody este ca nu se pune presiune pe incheieturi sau coloana vertebrala, putand fi utilizat chiar si de persoanale cu probleme articulare sau de coloana. XBody este ideal pentrutonifiere ultrarapida, slabit in kg si centimetri, eliminarea celulitei, recuperare dupa sarcina si chiar recuperare medicala (in functie de afectiunea clientului).

Profita de preturile cu pana la 73% discount disponibile pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/pregateste-ti-silueta-pentru-vara-scapa-de-kilogramele-in-plus-si-de-celulita