Preventie si AntiAging cu ajutorul Terapiei cu Oxigen in Camera Hiperbara

BUCURESTI - 21 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Terapia cu Oxigen in camera hiperbara are numeroase beneficii, atat in ceea ce priveste sanatatea generala, dar si in felul in care aratam. Daca iti doresti o piele mereu tanara, fara riduri sau imperfectiuni, atunci Oxigenoterapia este solutia ideala. La Therapy Room te poti bucura de beneficiile acesteia, dar si de multe alte servicii!

Oxigenoterapie

Oxigenoterapie

Cand vine vorba despre aspectul nostru, majoritatea oamenilor cheltuiesc o mica avere pentru a-si mentine aspectul tanar cat mai mult timp posibil. Insa, cremele, operatiile, injectiile vor produce o schimbare de scurta durata doar la exterior. Adevarata imbatranire se produce la nivel celular.

Terapia cu Oxigen in Camera Hiperbara ajuta la reintinerirea din interior catre exterior pentru un efect AntiAging de lunga durata. In combinatie cu tratamentele faciale de ultima generatie te vei bucura de rezultate spectaculoase si de o reintinerire la nivel celular.

In afara faptului ca intinereste corpul, terapia cu oxigen are numeroase beneficii asupra organismului: mentine sanatatea si intareste imunitatea, accelereaza vindecarea si amelioreaza durerile. Oxigeneaza corpul din cap pana-n picioare si il ajuta sa lupte contra infectiilor, restaurand buna functionare a tesuturilor.

La TherapyRoom te poti bucura de efectele antiaging ale terapiei cu oxigen si de alte tratamente faciale cu cele mai eficiente tehnologii, in functie de necesitatile tale.

Oxigenoterapia in camera hiperbara este remediul natural, noninvaziv si chiar relaxant, care te pune pe picioare!

Este o forma alopata de tratament care implica respirarea de oxigen pur intr-o camera sau capsula presurizata. Camera Hiperbara este un dispozitiv medical creat special pentru vindecarea corpului.

Pacientul este asezat in aceasta camera inchisa ermetic unde este furnizat oxigen pur la o presiune de 3 mai mare decat presiunea atmosferica obisnuita. Acest proces stimuleaza capacitatea organismului de a se vindeca si de a se recupera in mod accelerat, prin cresterea nivelului de oxigen din sange. In urma terapiei organismul devine hiperoxigenat.

Odata ajuns in sange, oxigenul hiperbaric este purtat prin tot organismul. Astfel, faciliteaza capacitatea acestuia de vindecare si de intinerire.

Este dovedit stiintific faptul ca terapia cu oxigen in camera hiperbara stimuleaza productia de colagen si elastina, estompeaza aspectul ridurilor si a liniilor fine si imbunatateste aspectul pielii.

In combinatie cu Dermapen , LPG, PRP sau alte tratamente faciale de intinerire, efectele antiaging ale oxigenoterapiei sunt potentate, iar rezultatele sunt spectaculoase si vizibile instant.

Tratamentul cu Dermapen foloseste microace care penetreaza tesutul, stimuland astfel productia de colagen pentru o imbunatatire a texturii pielii, micsorarea porilor si reducerea vizibila a ridurilor. Impactul este minim asupra epidermei, durerea si disconfortul sunt reduse si astfel tratamentul se poate efectua si in zonele sensibile ale fetei.

Prin penetrarea tesutului se faciliteaza productia de colagen si elastina, iar cicatricile post-acneice sunt sterse.

Frecventa tratamentului este de 1 sedinta pe luna. Sunt utitlizate cremele Dermaceuticals din gama de LUX, folosite numai in clinicile de estetica medicala.

PRP presupune injectarea de plasma bogata in plachete, tratament care sa vindece si sa regenereze prin resursele organismului. Metoda 100% naturala si fara efecte adverse.

LPG este un tratament de lifting facial nechirurgical cu rezultate dovedite antirid.

In functie de nevoile fiecarui client, specialistii de la clinica Therapy Room vor combina sedintele de oxigenoterapie cu tratamentele faciale potrivite.

Therapy Room – Institute of Health este un centru medical elegant, unde ai acces la servicii pentru tine si intreaga familie, echipamente moderne si de o echipa de medici atenti si amabili.

Este un moment propice pentru o noua abordare privind sanatatea.
Complementara metodelor clasice de tratament, oxigenoterapia le imbunatateste rezultatele si ofera un efect revigorant care mentine vitalitatea si tineretea organismului.

Daca doresti sa afli mai multe informatii despre avantajele terapiei cu oxigen hiperbaric, Therapy Room iti sta la dispozitie oricand. Contacteaza-ne pentru o programare!