Railway sleepers - cum sunt folosite

Brasov - 3 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Logistica/Transport

Esti curios cum are loc producerea de traverse de cale ferata la una dintre cele mai apreciate firme producatoare de railway sleepers ? Pamirco Manastiur iti va oferi detaliile necesare de folosirea si producerea cailor ferate.

railway sleepers

railway sleepers

 Through the clients who appreciated the quality of our producs include companies from Egypt, Japan, Slovenia, Hungary, Serbia, England, Netherlands, Belgium, Germany and Romania.  

Pamirco

Traverse de cale ferata – ce instrumente se folosesc?

    Pentru producerea cat mai eficienta dar si calitativa a unor traverse pentru caile ferate este important sa ai la indemana instrumentele necesare care sa sprijine acest demers. Pentru orice producator profesionist, oamenii sunt factorul decisiv in construirea si producerea acestora.Pamirco detine o echipa formata din oameni cu experienta de peste 15 ani in domeniul prelucrarii traverselor, asadar automat rezultatele si calitatea acestora sunt de apreciat.

     Pe langa experienta mainii de lucru, aparatura folosita cat si materialele alese sunt elemente importante in folosirea corecta si productiva a unor traverse calitative.

    Traversele sunt folosite pentru a oferi stabilitate transportului feroviar, legand astfel cele doua sine intre ele prin intermediul unui sistem de prindere. Rezistenta este un factor important pentru a folosi traversele eficient, asadar materialul ales este baza constructiei sigure. 

Traverse de cale ferata – ce material folosim?

   Industria de astazi in continua dezvoltare, ofera constant diferite materiale si posibilitati de prelucrare si producere a unor traverse din ce in ce mai bune. Cu toate acestea, majoritatea studiilor recente arata ca cel mai potrivit material in conceperea traverselor s-a dovedit a fi lemnul – materialul prelucrat si de firma Pamirco de peste 15 ani.

    Calitatea unor astfel de produse este redata inclusiv de tipul de material folosit, metal, fier sau plastic, toate s-au dovedit a fi mai costisitoare si mai putin benefice decat lemnul.  Materialul lemnos de esenta tare in special specii precum stejarul si fagul, ofera traverselor caracteristici particulare datorita structurii naturale si organice ale acestora. Desi prelucrarea lemnului nu este una simpla, alegerea unui producator profesionist iti poate aduce produse de calitate superioara, rezistente si durabile.

 Railway sleepers - cum sunt folosite?

    Traversele lemnoase sunt folosite in special pentru a oferi constructiei de cale ferata o structura naturala si rezistenta capabila de a prelua toata greutatea transportului feroviar. Fiabilitatea unui astfel de material permite ca traversele sa fie folosite inclusiv in cazuri speciale de care este nevoie, cum ar fi absorbita de vibratii, elasticitate,sustinabilitate si izolare pentru oamenii care locuiesc in zonele adiacente.

    La cererea clientului, astfel de traverse se pot prelucra pentru a se indeplini anumite sarcini, cum sunt cele de sus, dar si pentru a deveni mai durabile in timp si rezistente la difieriti factori exteriori care se abat asupra unei astfel de lucrari. Fiind responsabile de a acapara o greutate atat de mare cat si de a lega sinele intre ele, materialul folosit trebuie sa fie unul rezistent si usor de inlocuit atunci cand va ajunge la gradul de uzura in care nu mai poate fi folosit. Dintre toate perspectivele, traversele de lemn sunt cel mai bun prilej pentru a construi cai ferate calitative si durabile.

Railway sleepers – produse cu care detii controlul unei constructii

   In general, rezultatele pot fi prevazute in functie de elementele la care alegi sa apelezi. Cu cat alegi materialele potrivite cu atat poti sa estimezi calitatea produsului finit. Ingredientele alese corect si prelucrate cu scopul de a imbunatati starea produselor si de a le prelungi durabilitatea, ajuta la prelucrarea unor traverse calitative si rezistente. 

  La Pamirco traversa trece prin 3 etape importante si de baza pentru calitatea finala si anume impregnarea cu un creozot bine ales,uscarea artificiala cu ajutorul a 6 uscatoare moderne si nu in ultimul rand aburirea.Fiecare procedura reda traversei capacitatea de a sustine o constructie importanta precum este cea a cailor ferate. Asadar, daca esti curios cum se folosesc traversele,care sunt procedurile de prelucrare prin care trece,materialele folosite alaturi de aparatura, e timpul sa apelezi la firma Pamirco Manastiur si sa iti comanzi traversele pe placul tau. In cazul in care iti lipseste ceva, nu uita ca aceeasi firma iti poate proiecta si concepe orice element din material lemnos care intra in compozitia cailor ferate. 

   Intra pe site-ul usor de accesat al firmei Pamirco Manastiur si descopera tainele de producere a unei fabricii prezente pe piata de peste 15 ani in industria lemnoasa. Daca vrei sa te informezi si sa comanzi traverse calitative poti contacta firma prin telefon si sa te numeri printre clientii multumiti ai fabricii Pamirco.