Railway sleepers - produse in Romania

Iasi - 22 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Constructii

Cauti traverse de cale ferata calitative si 100% produse in Romania? Pamirco Manastiur este producatorul renumit national si international pentru traverse lemnoase de o calitate superioara.

traverse de cale ferata

traverse de cale ferata

 Autorizaţie de Furnizor Feroviar pentru “Traverse din lemn impregnate pentru cale ferată” şi pentru “Impregnarea traverselor din lemn pentru calea ferată, cu antiseptici uleioşi prin metoda vid – presiune”; 

Pamirco

Traversele de cale ferata – produse romanesti pe piata internationala

   Pamirco Manastiur este o fabrica renumita in Romania, detinand peste 529701 de traverse prelucrate pentru clienti romani cat si internationali. Produsele 100% romanesti detin o calitate superioara datorata modului de prelucrare cat si a materialelor folosite pentru producerea acestora. In tari precum Egipt, Olanda, Japonia, Bulgaria, Germania si multe altele, produsele romanesti Pamirco sunt apreciate pentru durabilitatea oferita in cadrul constructiilor de cai ferate cat si pentru promptitudinea cu care sunt facute.

   Traversele detin un rol important pentru calea ferata, fiind responsabile de legarea sinelor intre ele si de a mentine sub control o greutate imensa, precum cea a transportului feroviar. Pentru ca siguranta este pe primul loc atunci cand vorbim despre astfel de contexte, fiecare element component ale unei cai ferate trebuie sa indeplineasca statutul de calitate necesar. Din acest motiv, traversele Pamirco romanesti sunt apreciate, datorita atentiei cu care au fost prelucrate si bunelor materiale folosite in timpul productiei.

 

Traverse de cale ferata Pamirco – printre cele mai calitative din Europa

    Traversele produse de firma Pamirco sunt prelucrate prin cele mai importante 3 etape de lucru – impregnarea lemnului realizat cu cel mai bun creozot de pe piata, uscarea artificiala realizata cu ajutorul a 6 uscatoare de ultima generatie si nu in ultimul rand aburirea traversei cu ajutorul unui aburitor modern. Etapele mentionate sunt destinate in special materialului lemnos – unul dintre cele mai apreciate materiale pentru producerea de traverse.

   Speciile de esenta tare, fagul si stejarul, ofera traversei durabilitate si rezistenta mult mai mare in detrimentul altor materiale folosite. Calitatile lemnului provin din structura naturala a acestuia, motiv pentru care rezista mai mult in fata greutatii mari pe o care o preia si o tine in echilibru. Producerea Pamirco se realizeaza doar din materiale lemnoase datorita fiabilitatii acestuia. Structura unei traverse din lemn poate fi imbunatatita prin prelucrare si de asemenea i se pot atribui si alte sarcini importante, precum absorbtia vibratiilor sau izolare pentru cei ce locuiesc in apropierea cailor ferate.

Railway sleepers – calitate garantata de peste 15 ani de munca

   Producatoul Pamirco Manastiur este prezent in industria traverselor de peste 15 ani, motiv pentru care si numarul de clienti si de produse prelucrate este unul pe masura anilor. Experienta acumulata in cei peste 15 ani de prelucrare este observabila prin modul atent in care sunt prelucrate traversele cat si materialele calitative folosite. Profesionalismul este un atuu castigat cu fiecare proiect durabil si rezistent pe care firma Pamirco il detine.

  Calitatea traverselor romanesti este redata de fiecare membru al echipei Pamirco care a contribuit la producerea prompta, sigura si durabila a acestora. Aparatura moderna in care fabrica a investit de-a lungul timpului este un alt factor decisiv care sta la baza productiei unor produse de superioara calitate. Pentru a oferi de asemenea un pachet complet de servicii, fabrica Pamirco Manastiur poate proiecta la cererea clientului orice alt element lemnos care intra in compozitia cailor ferate. Astfel, pe langa traversele prelucrate pentru orice tip de ecartament, puteti achizitiona si alte elemente speciale si componente constructiei de cai ferate. 

Railway sleepers – produse recunoste la nivel international

  Traversele de cale ferata Pamirco sunt recunoscute de foarte multi clienti internationali, tocmai datorita calitatii romanesti cu care se lucreaza in aceasta fabrica. Servicii prompte, serioase si sigure sunt un prilej pentru toti cei care cauta sa achizitioneze traverse rezistente si durabile in timp care se pot plia perfect pe orice cerinta impusa de un anumit mediu.

   Pe langa traversele simple (normale), pentru poduri, macazuri sau incrucisari, la Pamirco puteti regasi si achizitiona inclusiv panouri asamblate si cherestea (tivita/netivita), toate prelucrate superior de o aparatura moderna care sporeste timpul si calitatea de lucru.Fie cauti unul dintre aceste produse, fie doresti sa ti se produca unul la cerere, Pamirco este producatorul ideal la care merita sa apelezi pentru prestarea unor servicii rapide, eficiente si de durata.

  Perfectionarea profesionala si adaptarea la cerintele pietei sunt factorii care conving pe majoritatea clientilor sa investeasca in produse Pamirco. Preferintele si nevoile in materie de traverse sunt satisfacute cu brio datorita acestui producator si indeplinesc intotdeauna nivelul de calitate dorit.